Format atmadan önce oluyordu dosyalar bozulmuştur diye format attım driverlar düzgün kurulduFormat sonrasi driverlarini vs temiz kuurlumla dikkatli bi sekilde guncelledinmi?
Bide sistem parcalarini yazmassan yardimci olamayiz.
sıcaklık normal ekran kartı 60 dereceyi geçmiyor işlemcide en fazla 65 derece kule tipi varBir sürü sebebi olabilir.
Yaz aylarındayız, belki sıcaklık aşırı artıyor.
Bidaki siyah ekranda wndws+shift+ctrl b bas bu kombinaayin ekran kartini yeniler.Bilgisayarım birkaç aydır durduk yere donuyor ve belli bir süre bekledikten sonra ekran siyah oluyor güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum ve bu günde belki 10 kere oluyordur yardımcı olur musunuz format dahi attım sisteme.
yok hiç bir işe yaramıyor çok kez denedim kitleniyor kalıyor bazen de dc den arkadaşların veya videonun sesinin gelmesine rağmen kiteniyor kalıyor sadece res atmak çözüyorBidaki siyah ekranda wndws+shift+ctrl b bas bu kombinaayin ekran kartini yeniler.
Arkada islemler devam ediyor demekki.yok hiç bir işe yaramıyor çok kez denedim kitleniyor kalıyor bazen de dc den arkadaşların veya videonun sesinin gelmesine rağmen kiteniyor kalıyor sadece res atmak çözüyor
Ssd test peogramlarina bak ve ssd ni test et.Arkada islemler devam ediyor demekki.
Bole bi durumda sorun monitorun ekran kartin psu veya ssd idir.
Oyun içi mi yapıyorBilgisayarım birkaç aydır durduk yere donuyor ve belli bir süre bekledikten sonra ekran siyah oluyor güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum ve bu günde belki 10 kere oluyordur yardımcı olur musunuz format dahi attım sisteme.
arkada işlem devam etmiyor bir kaç saniye sonra ses gelmesi kesiliyor ssd ye baktım ssd de sorun yok furmark çalışırken de sorun yok ama amd nin kendi uygulamasından stres testi yaptığımda pc takılıyor ama tamamen donma gibi bir sorun olmuyorArkada islemler devam ediyor demekki.
Bole bi durumda sorun monitorun ekran kartin psu veya ssd idir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ssd test peogramlarina bak ve ssd ni test et.
Furmark ile ekran karti stress testi yap test ortasinda olursa ekrann ksrtinda sorun olma olasiligi artar
Warning yazan yer uyarı hocamarkada işlem devam etmiyor bir kaç saniye sonra ses gelmesi kesiliyor ssd ye baktım ssd de sorun yok furmark çalışırken de sorun yok ama amd nin kendi uygulamasından stres testi yaptığımda pc takılıyor ama tamamen donma gibi bir sorun olmuyor Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
oyun içi oyun dışı fark etmiyor atıyorum pc yeni açıyorum dc açıyorum chrome açıyorum sporti yi açıyorum bir kaç dk sonra tak donuyor resliyorum tekrar aynı sı oluyorOyun içi mi yapıyor
sürekli aç kapa aç kapa mavi ekran attığı için veriyor onuWarning yazan yer uyarı hocam
mavi ekranı çok nadir veriyor bu güne kadar 2 3 defa yemişimdir onun dışında sorun aynı dediğiniz kodu yaptım zaten pc formatlı yedeklemelik bir şeyim yok SSD GOODRAM uygulamasını kurdum onla da alakalı bir şey yok yani çözemedim ya ekran kartında yada işlemcide problem var diye düşünüyorum elimde çok eski bir ekran kartı var onla deneye bilirim aslında fanı olmadığı için yanma ihtimalide var amaHocam öncelikle merhaba. Mavi ekran verme sebebi yüksek ihtimalle okuma/yazma işleminin kesintiye uğramasındandır.SSD üreticisinin uygulamasını kurup sorunu çözmeye çalışın. O da olmassa (KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE DOSYALARIN YEDEĞİNİ ALARAK)
chkdsk C: /f /r
bu kodu komut istemine girin sorun yine çözülmezse muhtemeln iç aksamında sorun vardır iyi akşamlar dilerim.