Düşük Fps Sorunu... Bıktım artık

Önce biosa bak bence tabi yapabileceksen bak sonra sistem açılmıyor diye konu açıp @DA-Tech bios güncelle dedi pc açılmıyor diye konu açma suçu bana atıp :D
Hocam bios 5600 desteğini aldıktan sonraki sürümlerden birisi zaten. Şimdi en sonunu yükleyeceğim, Sabahta format. Umarım Elektrik veya İnternet kesilmez :D

Hocam bios 5600 desteğini aldıktan sonraki sürümlerden birisi zaten. Şimdi en sonunu yükleyeceğim, Sabahta format. Umarım Elektrik veya İnternet kesilmez :D
Hayırlısı olumlu düşünürsen olumlu olur :D

Hayırlısı olumlu düşünürsen olumlu olur :D
Hocam bios işini hallettim, ancak biosta ramler xmp açmama rağmen ve sürekli yapıyorum bunu kaydedip çıkıyorum 2666 gözüküyordu. Yarın formatlayacağım ve dediğiniz işlemleri yapacağım umarım sorunum düzelir..

Hocam bios işini hallettim, ancak biosta ramler xmp açmama rağmen ve sürekli yapıyorum bunu kaydedip çıkıyorum 2666 gözüküyordu. Yarın formatlayacağım ve dediğiniz işlemleri yapacağım umarım sorunum düzelir..
XMPde sorun olması ilginç umarım update yüzünden değildir sorun 2666e düşmesi iyi değil çünkü

XMPde sorun olması ilginç umarım update yüzünden değildir sorun 2666e düşmesi iyi değil çünkü
Güncellemeden önce de 2666ydı hocam updateyle alakalı değil bence

Evet arkadaşlar size 2 adet video bırakıyorum, ilki 1024x768

İkincisi ise 1920x1080 full ayarlar. bi değerleri kontrol eder misiniz sıkıntı var mı?

Geri