Neler Yeni

Düşük Ping İçin Hangi İnterneti Tercih Etmeliyim?

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
Dostlar herkese iyi forumlar. Ben Bursa Nilüfer'de oturuyorum. Yakın zamanda ( 1 ay sonra ) yeni evimize taşınıyoruz. Yeni evimiz Bursa Osmangazi'de olucak. Özellikle Bursalı arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Düşük ping için hangi interneti tercih etmeliyim. Yeni evimizde alt yapı oldugunu görüyorum. Valorantta Tr sunucusunda ping değerim 13 14 olsun yeter. Çünkü şu an oturdugumuz evde Türkiye sunucusunda en fazla 9 ms alıyorum. İnternet konusunda acemi olduğum için direk konuya girdim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Bursa çevresinde turknet aktif şekilde kullanılıyor. Göz atmanı tavsiye ederim.

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bursa çevresinde turknet aktif şekilde kullanılıyor. Göz atmanı tavsiye ederim.

Araştırdıgım kadarıyla alt yapı kalitesi, saha dolabının mesafesı gibi bir çok şey ping değerini etkiliyormuş. Genelde turknet, kablonet öneriyorlar. Konuyu biraz canlı tutma şansımız var mı? Bursalı arkadaşların görmesi açısından.

OnurEs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur Sadık Kıvrak
superonline fiber var ise daireye kadar fiber kablo çekip sonlandırdığı için superonline fiberi tavsiye ederim ama fiber oldumu kolay kolay sıkıntı yaşamazsın sana kalmış

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kablonet önerinin kafasına vur ve ciddiye alma. Düşük ping ve stabilite istiyorsan TT. Turknet önce bir tier2/3 routerlarını güncellesin, İstanbul'da değilseniz çok kullanılacak bir firma değil.

Kayseriden aldığım değerler muhtemelen seninki daha düşük olacaktır.
1679526283863.png

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Araştırdıgım kadarıyla alt yapı kalitesi, saha dolabının mesafesı gibi bir çok şey ping değerini etkiliyormuş. Genelde turknet, kablonet öneriyorlar. Konuyu biraz canlı tutma şansımız var mı? Bursalı arkadaşların görmesi açısından.
türknet altyapısındaysan 250tl ye 1000 e 1000 simetrik alabilirsin. fiber olduğu için de ping sorunun olmaz.

dextermr

80+
Kablonet önerinin kafasına vur ve ciddiye alma. Düşük ping ve stabilite istiyorsan TT. Turknet önce bir tier2/3 routerlarını güncellesin, İstanbul'da değilseniz çok kullanılacak bir firma değil.

Alıntıyı görüntüle
katılıyorum ttden turknete geçtim pingim düsük ama bi stabilite sorunu var gibi yani anlık ms yükselmesi mi desem ne desem bilemedim geri ttye gecicem

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,166
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ben iş yerinde garanti olsun diye diğer binadan kablo çektim çift internetim var en kesin çözüm, biri sıkıntı yapınca diğerine geçiyorum zaten yazılımla dual çalışıyorlar :)

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alıntıyı görüntüle

Dostum selam. Dediğini yaptım. Türk Telekom Fiber kullanıyorum Valorant Tr sunucusunda 7 pingim var şu an. Bilgilendirmek için ve teşekkür etmek için yazayım dedim. Sağolasın.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum selam. Dediğini yaptım. Türk Telekom Fiber kullanıyorum Valorant Tr sunucusunda 7 pingim var şu an. Bilgilendirmek için ve teşekkür etmek için yazayım dedim. Sağolasın.

Rica ederim hocam, sorunsuz kullanmanız dileğiyle. Aylık 20-30 TL belki fazla ödemiş oluyorsunuz ama eğlendiğiniz, vakit geçirdiğiniz bir şeyde sürekli sorun çıktığı zaman anlıyorsunuz stabilite ve düşük değerleri.

etnetalw

80+ Bronze
Dostlar herkese iyi forumlar. Ben Bursa Nilüfer'de oturuyorum. Yakın zamanda ( 1 ay sonra ) yeni evimize taşınıyoruz. Yeni evimiz Bursa Osmangazi'de olucak. Özellikle Bursalı arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Düşük ping için hangi interneti tercih etmeliyim. Yeni evimizde alt yapı oldugunu görüyorum. Valorantta Tr sunucusunda ping değerim 13 14 olsun yeter. Çünkü şu an oturdugumuz evde Türkiye sunucusunda en fazla 9 ms alıyorum. İnternet konusunda acemi olduğum için direk konuya girdim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Fixnet routing cok başarılı ve düşük ping veriyor. Fixnet bakabilrisin.

1905

80+ Silver
bursa osmangazide oturuyorum internet değerlerim bunlar hocam. bazen biraz daha yüksek aldığım oluyor 45 50 civarlarında. valorant bilmiyorum ama lolde 10ms civarları alıyordum diye hatırlıyorum yanlış olmasın bi süredir oynamadığımdan bilemiyorum. süperonline kullanıyoruz ama paket vs bilmiyorum malesef

Ekler

• resim_2023-05-06_164857322.png
    resim_2023-05-06_164857322.png
    37.7 KB · Hit: 156

etnetalw

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
TİER1 Şirketen uplink alan aynı zamanda tier4 seviyesinde veri merkezi olan fixnet süper :) %99.99 Uptime değerleri.
Arpa hocam fixneti deneyin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom