Düşündürecek Film Önerisi

Elmeryy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
interstaller fight club gibi kafa karıştıran 2-3 hafta düşündüren filmler arıyorum var mı öneriniz

America Physco bittikten sonra kafam çok karıştı

Yani sonunda adama bir şey olmuyor sadece ekranda donuk kalıyor o kadar adam öldürdü katliam yaptı hiçbir şey olmayacakmı?

America Physco bittikten sonra kafam çok karıştı

Yani sonunda adama bir şey olmuyor sadece ekranda donuk kalıyor o kadar adam öldürdü katliam yaptı hiçbir şey olmayacakmı?
izledim onu

Zindan adası.

The Platform

Bu film hiç aklından çıkmaz o zaman. İzleyiciye neyi anlatmaya çalıştıklarını anladığında Hayatı sorgulayacaksın. Belkide hayattan soğuyacaksın.

The Platform

Bu film hiç aklından çıkmaz o zaman. İzleyiciye neyi anlatmaya çalıştıklarını anladığında Hayatı sorgulayacaksın. Belkide hayattan soğuyacaksın.
2 yıl önce izledim. Neden izledim bilmiyorum. Konu ne bilmiyorum. Korktum mu bilmiyorum. Sonu nasıldı bilmiyorum. Karakter nasıl oraya girdi bilmiyorum. İzlediğim günden beri beni bu kadar etkileyen, her gün aklıma girebilen bi A Slient Voice bir de bu oldu.

İzlemeyin. İzleyecekseniz bir şey anlamayacaksınız ama aklınızdan çıkmayacak.

Farklı bir öneri yapmak gerekliyse İnception.

2 yıl önce izledim. Neden izledim bilmiyorum. Konu ne bilmiyorum. Korktum mu bilmiyorum. Sonu nasıldı bilmiyorum. Karakter nasıl oraya girdi bilmiyorum. İzlediğim günden beri beni bu kadar etkileyen, her gün aklıma girebilen bi A Slient Voice bir de bu oldu.

İzlemeyin. İzleyecekseniz bir şey anlamayacaksınız ama aklınızdan çıkmayacak.

Farklı bir öneri yapmak gerekliyse İnception.
O film yüksek mevkilerde olan adamların açgözlülüklerini anlatıyor.
Her kes kendine ait olan bir yemeği yese aslında kimse açlıktan ölmeyecekti.

karakter oraya nasıl giriyor bilmemen de. İnsan doğduğunda nerede hangi seviyyede göz açtığını bilemiyor

O film yüksek mevkilerde olan adamların açgözlülüklerini anlatıyor.
Her kes kendine ait olan bir yemeği yese aslında kimse açlıktan ölmeyecekti.

karakter oraya nasıl giriyor bilmemen de. İnsan doğduğunda nerede hangi seviyyede göz açtığını bilemiyor
Spoiler yap. Belki izleyecekler vardır. Çokta spoiler değil ama...

The Platform

izledim

"Yıldızlar Arası"
dalga geçmeyin ama toplamda 3 defa izledim galiba ama hala anlamadım filmi. A:FDSADFSADFSADSFASFD

Geri