Tabi ki gitmen gerek, sınav merkezin vs güncellenmesi gerek sana soru sorulur. İstersen ücretini yatır bana özel den T.C. Kimlik Numaranı yaz hallederiz.hocam benim ki silik idi illa halk eğitim merkezine gitmem gerek mi yoksa ücreti yatırdığım zaman birkaç güne düzelir mi
Güzel söyledinAçık orta okul mu ? 80 lerdeki ilk okul mezunları 2024 de geri dönücek sanırım : D
Şuan örgün öretimde aktif misin? Yâni okuyor musun şuan?12. sınıfım şuan da açığa geçebiliyor muyum? Şartları neler
teşekkürler az önce kültür merkezini aradım adam o kadar iyiydi ki kapatmak için yer arıyorduTabi ki gitmen gerek, sınav merkezin vs güncellenmesi gerek sana soru sorulur. İstersen ücretini yatır bana özel den T.C. Kimlik Numaranı yaz hallederiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel söyledin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan örgün öretimde aktif misin? Yâni okuyor musun şuan?
Evet, proje okulunda ( Anadolu lisesinde) okuyorumŞuan örgün öretimde aktif misin? Yâni okuyor musun şuan?
Şuan aktif okuyan öğrenciler (sen) Açık Liseye yeni kayıtlarını 31 Ocak 2024 - 05 Şubat 2024 arası yapabilirler.Evet, proje okulunda ( Anadolu lisesinde) okuyorum
Bu şartlar vardı geçiş için onlara ne oldu? Açığa geçme kapatıldı gibi lanse ediliyordu, kaldırıldı mı ya da genişletildi miŞuan aktif okuyan öğrenciler (sen) Açık Liseye yeni kayıtlarını 31 Ocak 2024 - 05 Şubat 2024 arası yapabilirler.
Yaş sınırı getirilmişti fakat şuan yaş ile ilgili bir kriter koymamışlar bu dönem.Bu şartlar vardı geçiş için onlara ne oldu? Açığa geçme kapatıldı gibi lanse ediliyordu, kaldırıldı mı ya da genişletildi mi
Şuan da isteyen herkes açığa geçiş yapabiliyor mu yani? Ben devamsızlık hakkında sorun yaşıyorum, geçmişte 12. sınıflara af geliyordu fakat bize gelmeyecek o yüzden de geçiş yapmak istiyorum ama geçemiyordum.Yaş sınırı getirilmişti fakat şuan yaş ile ilgili bir kriter koymamışlar bu dönem.
Dediğim gibi şuan bu dönem yaş ile ilgili herhangi bir sınırlama koymadılar.Şuan da isteyen herkes açığa geçiş yapabiliyor mu yani? Ben devamsızlık hakkında sorun yaşıyorum, geçmişte 12. sınıflara af geliyordu fakat bize gelmeyecek o yüzden de geçiş yapmak istiyorum ama geçemiyordum.