🟢 DUYURU! Açık Lise ve Ortaokul Kayıtları Başladı! 📚

Açık orta okul mu ? 80 lerdeki ilk okul mezunları 2024 de geri dönücek sanırım : D

hocam benim ki silik idi illa halk eğitim merkezine gitmem gerek mi yoksa ücreti yatırdığım zaman birkaç güne düzelir mi
Tabi ki gitmen gerek, sınav merkezin vs güncellenmesi gerek sana soru sorulur. İstersen ücretini yatır bana özel den T.C. Kimlik Numaranı yaz hallederiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açık orta okul mu ? 80 lerdeki ilk okul mezunları 2024 de geri dönücek sanırım : D
Güzel söyledin :)

12. sınıfım şuan da açığa geçebiliyor muyum? Şartları neler
Şuan örgün öretimde aktif misin? Yâni okuyor musun şuan?

Tabi ki gitmen gerek, sınav merkezin vs güncellenmesi gerek sana soru sorulur. İstersen ücretini yatır bana özel den T.C. Kimlik Numaranı yaz hallederiz.

Güzel söyledin :)

Şuan örgün öretimde aktif misin? Yâni okuyor musun şuan?
teşekkürler az önce kültür merkezini aradım adam o kadar iyiydi ki kapatmak için yer arıyordu :D kılavuzdan baktım şimdi hallettim

Yaş sınırı getirilmişti fakat şuan yaş ile ilgili bir kriter koymamışlar bu dönem.
Şuan da isteyen herkes açığa geçiş yapabiliyor mu yani? Ben devamsızlık hakkında sorun yaşıyorum, geçmişte 12. sınıflara af geliyordu fakat bize gelmeyecek o yüzden de geçiş yapmak istiyorum ama geçemiyordum.

Şuan da isteyen herkes açığa geçiş yapabiliyor mu yani? Ben devamsızlık hakkında sorun yaşıyorum, geçmişte 12. sınıflara af geliyordu fakat bize gelmeyecek o yüzden de geçiş yapmak istiyorum ama geçemiyordum.
Dediğim gibi şuan bu dönem yaş ile ilgili herhangi bir sınırlama koymadılar.

Geri