Neler Yeni

🟢 DUYURU! Açık Lise ve Ortaokul Kayıtları Başladı! 📚

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Açık orta okul mu ? 80 lerdeki ilk okul mezunları 2024 de geri dönücek sanırım : D

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,914
İsim
Burak Karadağ
hocam benim ki silik idi illa halk eğitim merkezine gitmem gerek mi yoksa ücreti yatırdığım zaman birkaç güne düzelir mi
Tabi ki gitmen gerek, sınav merkezin vs güncellenmesi gerek sana soru sorulur. İstersen ücretini yatır bana özel den T.C. Kimlik Numaranı yaz hallederiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık orta okul mu ? 80 lerdeki ilk okul mezunları 2024 de geri dönücek sanırım : D
Güzel söyledin :)

12. sınıfım şuan da açığa geçebiliyor muyum? Şartları neler
Şuan örgün öretimde aktif misin? Yâni okuyor musun şuan?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,658
İsim
Emir
Tabi ki gitmen gerek, sınav merkezin vs güncellenmesi gerek sana soru sorulur. İstersen ücretini yatır bana özel den T.C. Kimlik Numaranı yaz hallederiz.

Güzel söyledin :)

Şuan örgün öretimde aktif misin? Yâni okuyor musun şuan?
teşekkürler az önce kültür merkezini aradım adam o kadar iyiydi ki kapatmak için yer arıyordu :D kılavuzdan baktım şimdi hallettim

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Selim
Şuan aktif okuyan öğrenciler (sen) Açık Liseye yeni kayıtlarını 31 Ocak 2024 - 05 Şubat 2024 arası yapabilirler.
Bu şartlar vardı geçiş için onlara ne oldu? Açığa geçme kapatıldı gibi lanse ediliyordu, kaldırıldı mı ya da genişletildi mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,914
İsim
Burak Karadağ
Bu şartlar vardı geçiş için onlara ne oldu? Açığa geçme kapatıldı gibi lanse ediliyordu, kaldırıldı mı ya da genişletildi mi
Yaş sınırı getirilmişti fakat şuan yaş ile ilgili bir kriter koymamışlar bu dönem.

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Selim
Yaş sınırı getirilmişti fakat şuan yaş ile ilgili bir kriter koymamışlar bu dönem.
Şuan da isteyen herkes açığa geçiş yapabiliyor mu yani? Ben devamsızlık hakkında sorun yaşıyorum, geçmişte 12. sınıflara af geliyordu fakat bize gelmeyecek o yüzden de geçiş yapmak istiyorum ama geçemiyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,914
İsim
Burak Karadağ
Şuan da isteyen herkes açığa geçiş yapabiliyor mu yani? Ben devamsızlık hakkında sorun yaşıyorum, geçmişte 12. sınıflara af geliyordu fakat bize gelmeyecek o yüzden de geçiş yapmak istiyorum ama geçemiyordum.
Dediğim gibi şuan bu dönem yaş ile ilgili herhangi bir sınırlama koymadılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,277
Üyeler
159,598
Son üye
killmister
Top Bottom