ayranli_tuz
80+ Silver
- Katılım
- 1 Ağustos 2025
- Mesajlar
- 4,564
- Reaksiyon skoru
- 1,761
pegasus serisi çok iyi ama çok pahalı 6-8kdan başlıyor :/Aylardır Airmax bekliyorum Nike sitesinden stok güncellemiyorlar, gidip Adidas'tan aldıktan sonra stok gelmiş, hhahaha.
Benimde ayağımda düz tabanlık var ve öyle her ayakkabıyı kolay kolay giyemem. Ve aldığım ayakkabı biraz kötüyse dağılır bu yüzden Nike almaya dikkat ediyorum çünkü geri alıyor.
Nike'nin 10 TL'lik ayakkabıdan farkı yok diyen orta/yüksek Air Max ve Air Pegasus Zoom taban giymemiştir. Skechers'ın da rahat ayakkabıları var fakat bu söylem gereksiz.
Senin bütçendekiler aynı konforu vermeyebilir, ben neredeyse tüm firmaları gezdim ve Adidas mağazasından almaya karar vermiştim. X9000L1 modelini aldım siz de buna bir göz atabilirsiniz.