Teşekkür ederim.Olursun askerlik mi bu yasak olsun sorun yok
Hocam eğer yaşın 18-19dan küçükse ayakkabının tabanına tabanlık koydurarak düz tabanlığı azaltabilirsin. Bende de aynı sorun var oradan biliyorum.Teşekkür ederim.
Bende tabanlık var ama çekilmiyor bir aydır giymiyorum en son giydiğimde ayağım kıp kırmızı olup uyuşmuştu ve her gün ayağım yara bere oluyordu beden dersinden sonra nerdeyse yürüyemiyordumHocam eğer yaşın 18-19dan küçükse ayakkabının tabanına tabanlık koydurarak düz tabanlığı azaltabilirsin. Bende de aynı sorun var oradan biliyorum.
Mecburi bıraktım bir ayağım düzelecek diye o kadar eziyet çekemeye gerek yok gibiBende tabanlık var ama çekilmiyor bir aydır giymiyorum en son giydiğimde ayağım kıp kırmızı olup uyuşmuştu ve her gün ayağım yara bere oluyordu beden dersinden sonra nerdeyse yürüyemiyordum
Bunu yeni öğrendim sağol zaten yürümede ve koşmada sıkıntı olmuyor o yüzden çok ciddiye almıyorum.Nuri Şahin de düz tabandır. Real Madrid, Dortmund gibi takımlarda oynadı.
yürüme koşmada sıkıntı olmaz ama bileğin daha az kıvrak olabilir bende düz tabanımBen düz tabanım yürümemde bir sıkıntı yok oynayışım fena değil futbolcu olabilirmiyim?
Evet zaten forvet veya kanat değilim defansımyürüme koşmada sıkıntı olmaz ama bileğin daha az kıvrak olabilir bende düz tabanım
boyun uzunsa ve fiziğinde iyiyse neden olmasın benim fiziğim iyi ama boyum prof olmak için kısa stoperde sen olursun inşallahEvet zaten forvet veya kanat değilim defansım
Evet boyum uzun fiziğimde iyi inşallahboyun uzunsa ve fiziğinde iyiyse neden olmasın benim fiziğim iyi ama boyum prof olmak için kısa stoperde sen olursun inşallah