Selamünaleyküm arkadaşlar, VGA tam çözünürlük desteği sunmuyor ve eski diye digital kabloya çekmek istedim bu yüzden DVI-D Dual link kablo aldım, GTX 960 2 GB montir de Philips 21inç falandı sanırım her neyse VGA bağlıyorum sağ tarafda siyahlık var, DVI-D bağlantı yapıyorum Windows masaüstü gelene kadar görüntü gayet güzel geliyor, fakat Windows masaüstü ekranına geçiş yapar yapmaz ve ben onu göremeden ekran kararıyor video sinyali yok diyor.
Bir kötü PC var elimde Linux kurmuştum Garuda game Edition kurmuştum onda denedim DVI-D kabloyu onda da önce bir VGA'ya attı daha sonra monitörden manuel olarak DVI-D'yi seçince sorunsuz olarak görüntü geldi Windows da olmadı ama NVIDIA danda ayar çekmeye çalıştım onda da olmadı bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bir kötü PC var elimde Linux kurmuştum Garuda game Edition kurmuştum onda denedim DVI-D kabloyu onda da önce bir VGA'ya attı daha sonra monitörden manuel olarak DVI-D'yi seçince sorunsuz olarak görüntü geldi Windows da olmadı ama NVIDIA danda ayar çekmeye çalıştım onda da olmadı bu sorunu nasıl çözebilirim?