dx 11 kaldırma dx 12 yüklicem

LURKER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
543
dx 11 kaldırıp dx12 yüklicem

Aşama 1​

"Başlat" ı tıklayın, "Bilgisayar" ı sağ tıklayın ve "Özellikler" i seçin. Sistem Özellikleri penceresi açılır.

Adım 2​

Sistem Özellikleri penceresinin sol tarafındaki bölmede "Sistem Koruması" nı tıklayın.

Aşama 3​

Koruma Ayarları altında "C: Sürücü" seçeneğini ve ardından "Yapılandır" düğmesini tıklayın.

4. adım​

"Sistem Korumasını Kapat" ı ve ardından "Tamam" ı ve ardından tekrar "Tamam" ı tıklayın. Bu, kaldırıldıktan sonra yeniden başlattıktan sonra Windows'un DirectX'i otomatik olarak yeniden yüklemesini önleyecektir.

Adım 5​

"Başlat" ı tıklayın, "Ara" kutusuna "regedit" yazın ve "Enter" tuşuna basın. Kayıt Defteri Düzenleyicisi açılır.

6. adım​

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nin sol bölmesinde "HKEY_LOCAL_MACHINE" yanındaki "Ok" düğmesini tıklayın. Bir klasör listesi görünür.

7. adım​

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nin sol bölmesinde "Yazılım" klasörünün yanındaki "Ok" düğmesini tıklayın. Yeni bir klasör listesi görünür.

8. adım​

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nin sol bölmesinde "Microsoft" klasörünün yanındaki "Ok" düğmesini tıklayın. Yeni bir klasör listesi görünür.

9. adım​

"DirectX" klasörünü sağ tıklayın ve "Sil" i seçin.

10. Adım​

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. bu adımlrı uygulasam bi sorun çıkmaz değilmi

yüklesek geri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dx 12 yüklicem

aramaya dxdiag yaz sürümü gösterir

dx12 yazıyor

yüklesek geri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dx 12 yüklicem
windows güncelse zaten yüklüdür. bir çok oyun hala dx11 kullanıyor. bir kısmı dx12, bir kısmı vulkan. herhangi bir şey silip yüklemene gerek yok. ekran kartın dx12 destekliyorsa ve windowsun güncelse dx12 vardır bilgisayarında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,933
Üyeler
192,563
Son üye
lSincapl
Geri