baid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,398
Max 13?Eheheheheheh KaRdEŞİm 300 MilLon PAra Verdim.KoRSAna KArŞıyıM BrOo.PArası YokSa OynaMasın BROo.
Max 13?Eheheheheheh KaRdEŞİm 300 MilLon PAra Verdim.KoRSAna KArŞıyıM BrOo.PArası YokSa OynaMasın BROo.
Yok 9Max 13?
Bu arada paran yoksa oynamaMax 13?
++++ sonunda aynı fikirdeyiz.Yok 9
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada paran yoksa oynama
Ben saldım artık sende bence muhattap olmaKardeşim ben korsan oynamıyorum sende harbiden var bi' sıkıntı. Ben korsan oynamak yerine para biriktir diyorum, adam bana korsana devam et diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kimin cracklediği önemli değil önemli olan ülkedeki satış rakamları. Sen hangi cracki indirirsen indir sonuçta satış rakamları düşecek.
tabii ki.Bu arada devlete suç bulma araba alamamanın sebebi paranın olmaması.Paran yok araba alma.++++ sonunda aynı fikirdeyiz.
Nüfusun Türkiye'den neredeyse 2 kat fazla olduğu için olabilir mi acaba ? Ve kaldı ki bunun espirisi zaten yapılıyor "Aga bu Ruslara çeviri yapıyorsunuz da bize niye yapıyorsunuz ?" diye. Demek ki adamlar kazanıyor bu gibi ülkelerden.O zaman rusyadan çekilmeyi bırak yok olmaları gerekiyor, dünyanın en büyük korsan pazarı rusyada.
Evet hocam aynı fikirdeyiz konuyu salsanız mı artık?tabii ki.Bu arada devlete suç bulma araba alamamanın sebebi paranın olmaması.Paran yok araba alma.
Saldım ama şunu öğrendim senin gibi enailer çokmuş.Evet hocam aynı fikirdeyiz konuyu salsanız mı artık?
Hani Amerika'nın nüfusu fazla ya, hani Amerika'da oyuncu fazla ya, hani Dünya'nın en büyük pazarlarından ya. İlla kendinizi rezil edeceksiniz. Kötü bir şey abi crack anlayın işte kötü.Crack en çok Amerika'da sence çekilirler mi? Crack, oyun firmaların bile umurlarında değil bırakın bu çekilme işini.
Tamam kötü bir şeyse herkes kendinden sorumlu salın artık.Crack isteyen crack indirir istemeyen orijinal satın alıp indirir.Hani Amerika'nın nüfusu fazla ya, hani Amerika'da oyuncu fazla ya, hani Dünya'nın en büyük pazarlarından ya. İlla kendinizi rezil edeceksiniz. Kötü bir şey abi crack anlayın işte kötü.
CraCk ÇKo KöTÜ MorUkk.PArAn YoKsa OYNAma.Hiç para verip oyun almadım crack çıkarsa indirir oynarım kimse kimseye karışamaz boş muhabbet dönüyor isteyen parayla alır isteyen crackli bekler indirir neyini uzatıyorsunuz anlamadım
Bu kadar basit olmasına rağmen crackli indiremeyeceğimizi, çalamayacağımızı ve destek vermek için satın almamız gerektiğini söyleyip duruyorlar çünkü. 18 Sayfa boyunca anlatamadık bunun tamamen şahsi karar, fikir ve ihtiyaç/kazanç dengesine dayalı bir durum olduğunu. İşin özü bu kadar basit aslında. İsteyen satın alır, isteyen crackli indirir.Hiç para verip oyun almadım crack çıkarsa indirir oynarım kimse kimseye karışamaz boş muhabbet dönüyor isteyen parayla alır isteyen crackli bekler indirir neyini uzatıyorsunuz anlamadım