Dying Light 2 CRACKED!

Kardeşim ben korsan oynamıyorum sende harbiden var bi' sıkıntı. Ben korsan oynamak yerine para biriktir diyorum, adam bana korsana devam et diyor :rolleyes:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimin cracklediği önemli değil önemli olan ülkedeki satış rakamları. Sen hangi cracki indirirsen indir sonuçta satış rakamları düşecek.
Ben saldım artık sende bence muhattap olma

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
O zaman rusyadan çekilmeyi bırak yok olmaları gerekiyor, dünyanın en büyük korsan pazarı rusyada.
Nüfusun Türkiye'den neredeyse 2 kat fazla olduğu için olabilir mi acaba ? Ve kaldı ki bunun espirisi zaten yapılıyor "Aga bu Ruslara çeviri yapıyorsunuz da bize niye yapıyorsunuz ?" diye. Demek ki adamlar kazanıyor bu gibi ülkelerden.

Crack en çok Amerika'da sence çekilirler mi? Crack, oyun firmaların bile umurlarında değil bırakın bu çekilme işini.
Hani Amerika'nın nüfusu fazla ya, hani Amerika'da oyuncu fazla ya, hani Dünya'nın en büyük pazarlarından ya. İlla kendinizi rezil edeceksiniz. Kötü bir şey abi crack anlayın işte kötü.

Hiç para verip oyun almadım crack çıkarsa indirir oynarım kimse kimseye karışamaz boş muhabbet dönüyor isteyen parayla alır isteyen crackli bekler indirir neyini uzatıyorsunuz anlamadım

Hani Amerika'nın nüfusu fazla ya, hani Amerika'da oyuncu fazla ya, hani Dünya'nın en büyük pazarlarından ya. İlla kendinizi rezil edeceksiniz. Kötü bir şey abi crack anlayın işte kötü.
Tamam kötü bir şeyse herkes kendinden sorumlu salın artık.Crack isteyen crack indirir istemeyen orijinal satın alıp indirir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç para verip oyun almadım crack çıkarsa indirir oynarım kimse kimseye karışamaz boş muhabbet dönüyor isteyen parayla alır isteyen crackli bekler indirir neyini uzatıyorsunuz anlamadım
CraCk ÇKo KöTÜ MorUkk.PArAn YoKsa OYNAma.

Bu kadar basit olmasına rağmen crackli indiremeyeceğimizi, çalamayacağımızı ve destek vermek için satın almamız gerektiğini söyleyip duruyorlar çünkü. 18 Sayfa boyunca anlatamadık bunun tamamen şahsi karar, fikir ve ihtiyaç/kazanç dengesine dayalı bir durum olduğunu. İşin özü bu kadar basit aslında. İsteyen satın alır, isteyen crackli indirir.

Boş muhabbet crackli oynayanlar crackli oynamaya devam etcek para verenler para vermeye devam etcek değişen bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,751
Üyeler
184,678
Son üye
furyyyyy
Geri