Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
bu bahane sayılmaz. eğer o ay gerçekten paran yoksa crack oynarsın sonra eline ilk para geçtiği gün gidip oyunu alırsın ki yapımcının hakkını yeme.
Benim anlamadığım insanlar çok güzel birbirinin hakkını yiyor konu oyuna gelince "yapımcının hakkını yememek lazım".

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
Benim anlamadığım insanlar çok güzel birbirinin hakkını yiyor konu oyuna gelince "yapımcının hakkını yememek lazım".
ee başka yanışlarla yeni yanlışların üstünü örte örte gidecek miyiz böyle ??

SHODAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ali Kls
Herkes senin gibi zengin değil kardeşim. Bu ülkenin yarısından fazlasının oyuna verecek 10 TL si dahi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şey olmadığı için saçma bir örnek. Öyle düşünmeye devam edebilirsin.

Yeni çıkan bir ürün var ve almaya paran yetmiyor, daha önce çıkanlara erisebiliyorsun ama. İki örneğin ortak noktası bu, neden saçma dediğini anlayamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz Büyükyıldız
Öğrenci oldugum için oyunları ilk çıktıgında alamıyorum oyuzden crack indiriyorum ama oyunu oynarken para biriktirip param olunca steamdan alıp ordan devam ediyorum.Tabi parayı biriktirmek biraz uzun süruor orası ayrı mesele :(

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ziona

80+ Silver
Kendi ŞAHSİ düşüncem, crack bir şekilde indirip hem kendi PC'me virüs bulaştırma riskine girmekten hem de firmaların yıllardır verdiği emeği hiçe saymaktansa para biriktirip satın almayı tercih ederim. Hem gelen güncellemeler, DLC'ler vb. oluyor hem de orijinal bir şekilde satın aldığım için ilerleyen zamanlarda virüs yeme, sistem parçalarını aşırı yüke maruz bırakma gibi bir dert olmuyor.

Eğer 350TL verecek paranız yoksa ya oynamayın ya da biraz birikim yapıp daha sonra oynayın. Zaten yeni çıkan 350-500TL'lik oyunları açabilecek bir sisteminiz varsa oyuna o kadar para vermek de zor olmamalı diye düşünüyorum.

Her ne kadar "güvenli siteden indir, virüs olmaz" desenizde inanın ki fark edilen/edilmeyen o kadar fazla virüs, sorun, donanım parçalarına zarar meydana geliyor ki bir süre sonra sisteminizde sıkıntılarla, hatalarla karşılaşmaya başlıyorsunuz.

Dediğim gibi, KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİM.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir oyunu açabilecek sistemi olan adamlar çok da dert etmemeli bu fiyatları bence. Tabii her şeyde olduğu gibi canım ülkemin bu sektörde de ekonomik sıkıntıları mevcut...
Açabilecek sistemim var ama yine de 350TL vermem indirime girmesini beklerim

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
ee başka yanışlarla yeni yanlışların üstünü örte örte gidecek miyiz böyle ??
Yok yani kul hakkı yerken kimsenin umrunda değil ama olay babasının parasıyla oyun almaya gelince herkes boş yapıyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
Yok yani kul hakkı yerken kimsenin umrunda değil ama olay babasının parasıyla oyun almaya gelince herkes boş yapıyor.
babasının parası olayı doğru değil. rdr2 çıktığı zaman bi berberde iş bulup sadece bahşişle para biriktirmeye çalıştım. sırf crack almayayım diye. ayrıca kul hakkı da kişiden kişye değişir. herkes aynı değil. herkes çatır çatır kul hakkı yemiyor

Ziona

80+ Silver
Herkesin inancı farklı şimdi kanka, kul hakkını geç empati kurmak lazım biraz mesela o kadar oyun yapmışsın belki geceleri uyumamışsın fazla fazla çalışmışsın vs. oyununu satıyorsun ancak birisi senden lisansını çalıyor yani etik değil :D

Satriani

80+ Bronze
Herkesin ekonomik durumu ve olaylara bakış açısı farklı, TR şartlarında bakıldığında zaten yüzdesel çoğunluk hayat mücadelesi verirken, temel ihtiyaçları karşılamada zorlanılan durumda, özellikle yeni çıkan oyun,teknoloji vb. çok pahalı olması insanları elbette farklı yollara itiyor. Zamanında sürekli çakma ' CRACK'li CD-DVD alarak yıllarca oyunları bu şekilde oynadık da, fakat şu an oyun dünyası ve oyunlara yapılan yatırımın global anlamda değerleri o kadar yukarıda ki, buna imkanı olanın 'DEĞER' gördüğü nispette, bu emeğin karşılığını vererek alması daha etik olur.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Crack dostu bir forum biz yapsak anında şutlarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR