Dying Light 2 CRACKED!

Abi bir arkadaş çok güzel anlatmış. "Kimse kimsenin parayı nereye harcayacağını söyleyemez" Kimsenin böyle bir hakkı yok, herkes istediği yere harcar. Sen gidip "Paran yoksa oynamayacaksın", "bu çalmakla aynı şey" gibi çocuk çocuk yorumlarınızı kendinize saklayın, böyle diyince kimse dediğinizi yapmayacak. Yani boşuna tartışıyoruz şurada, 20 sayfa olmuş, sonuç olarak herkes dediği ile kalacak, ne paran yoksa oynamayacaksın diyenler dinlenecek, ne de tr ekonomik durumundan dolayı alamıyoruz diyenler. Bu durumu heryerde görürüz, hiç bir tartışma "pardon hatalı benim" diye bitmez. O yüzden boşuna tartışmaya gerek yok, Hadi sağlıcakla kalın, Allaha emanet.

Her oyunu çıkar çıkmaz da oynamak zorunda degilsiniz. Ben mesela Mafia Remake oynamak icin 100 TL'nin altına düşmesini beklemistim. Kimse bir oyun çıktıktan 1 yil sonra oynasa hayatindan bisey kaybetmez bence. İsin komik yanlarından biri de Lol'e Valorant'a servetler yatırıp, 2-3 oyun alırken pahalı diyen arkadaslar var aramızda. Biraz objektif olmak lazım.

Ben de görüşümü belirteyim.
Öncelikle "paran yoksa oyun yok" diyenleri resmî olarak satılan ürünlerle tam parasıyla Windows lisansı almaya davet ediyorum. Windows'ta da Türkçe dil desteği var, güncellemelerde geri kalmıyor TR versiyonları ve zaten PC'nize bolca para verdiniz:

Aynı zamanda sizi eğer kullanıyorsanız Adobe Office, AutoCAD uygulamalarının lisansını almaya da davet ediyorum. Eğer bunları kullanmıyorsanız veya lisanslıysa Windows'unuz da lisanslıysa sözüm size değil.

Bana göre ucuza alınan Windows key'leri de crack'ten farksız. OEM key'ler hiçbir zaman toplama PC kullanımı için tasarlanmıyor.

Crack'i savunanları da aynı zamanda oyun yapımını öğrenmeye davet ediyorum. Hem işte ciddi para var, çalışır kazanır onu da harcarsınız, hem de büyük oyunların yapım emeklerini az buçuk tahmin edebilirsiniz. Tamam, ülke ekonomisi belli ama inanın bana yaşınız küçük ise yurtdışında genelde anne-babalar çocuklarına yüzlerce dolarlık oyunlar almıyor. 15 yaşını geçtiysen çalışıp kazanıyorsun. Bizim ülkede tabii durum farklı, karşılaştırılamaz, ama benim demek istediğim şu: Milletçe ucuzcuyuz. İsterseniz bu oyunu oynatacak PC'niz varsa zaten bu oyunu da öyle böyle alırsınız. Hem crack oyunların dağıtımı da sağlıklı değil, virüs, 0-day vuln. exploit vs. vardır ruhunuz duymaz PC'nizi sömürür. Antivirüs filan da kurtarmaz exploit'leri. Durumunuz yoksa ve PC'nizde de oyun zaten 5-10 FPS filan çalışacaksa sözlerim sizlere değil.

Demek istediğim şu: İkisini de demek çok uç durumlar. Açıklarız, bilinçlendiririz, isteyen istediğini yapar. Korsan kullanacak birisi zaten "korsana hayır" sözüyle korsanı bırakmaz.

Bir an önce pc ye gelmesi dileğiyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de görüşümü belirteyim.
Öncelikle "paran yoksa oyun yok" diyenleri resmî olarak satılan ürünlerle tam parasıyla Windows lisansı almaya davet ediyorum. Windows'ta da Türkçe dil desteği var, güncellemelerde geri kalmıyor TR versiyonları ve zaten PC'nize bolca para verdiniz:

Aynı zamanda sizi eğer kullanıyorsanız Adobe Office, AutoCAD uygulamalarının lisansını almaya da davet ediyorum. Eğer bunları kullanmıyorsanız veya lisanslıysa Windows'unuz da lisanslıysa sözüm size değil.

Bana göre ucuza alınan Windows key'leri de crack'ten farksız. OEM key'ler hiçbir zaman toplama PC kullanımı için tasarlanmıyor.

Crack'i savunanları da aynı zamanda oyun yapımını öğrenmeye davet ediyorum. Hem işte ciddi para var, çalışır kazanır onu da harcarsınız, hem de büyük oyunların yapım emeklerini az buçuk tahmin edebilirsiniz. Tamam, ülke ekonomisi belli ama inanın bana yaşınız küçük ise yurtdışında genelde anne-babalar çocuklarına yüzlerce dolarlık oyunlar almıyor. 15 yaşını geçtiysen çalışıp kazanıyorsun. Bizim ülkede tabii durum farklı, karşılaştırılamaz, ama benim demek istediğim şu: Milletçe ucuzcuyuz. İsterseniz bu oyunu oynatacak PC'niz varsa zaten bu oyunu da öyle böyle alırsınız. Hem crack oyunların dağıtımı da sağlıklı değil, virüs, 0-day vuln. exploit vs. vardır ruhunuz duymaz PC'nizi sömürür. Antivirüs filan da kurtarmaz exploit'leri. Durumunuz yoksa ve PC'nizde de oyun zaten 5-10 FPS filan çalışacaksa sözlerim sizlere değil.

Demek istediğim şu: İkisini de demek çok uç durumlar. Açıklarız, bilinçlendiririz, isteyen istediğini yapar. Korsan kullanacak birisi zaten "korsana hayır" sözüyle korsanı bırakmaz.
Kanka yapma bunu kendine.
İyi demişsin de boş uğraş.
Uzun süre ben de senin fikrinde yazdım insanlara ama onlar kim anlamak kim...

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Konu daha fazla uzarsa korsan kötü satın alın emeğe saygı duyun diyenleri resmen haksız çıkartacaklar. Kötü kötüdür yapılan savunmalar sadece kılıf uydurmaktan ibaret. Korsan hak yemektir emek gaspıdır kötü bir şeydir. Kötü olanı savunacak kadar düşen insanlara laf anlatmaya çalışmak da boşa kürek çekmektir.

Sizden adam olmaz
Sizden adam olmaz

İçin rahat ediyorsa al.
Ediyor

Sizden adam olmaz
Boş yapmışsın normalde kim bilir nasıl bir karakterin var insanları parası olmadığı için crackli oyun indirmesine göre değerlendiriyorsun. Senin gibi insanlar gerçek hayatta acaba neler yapıyor?

Ediyor

Boş yapmışsın normalde kim bilir nasıl bir karakterin var insanları parası olmadığı için crackli oyun indirmesine göre değerlendiriyorsun. Senin gibi insanlar gerçek hayatta acaba neler yapıyor?
Bendede yok napak hocam god of war olsun dying ligth 2 olsun oynamak isteriz ama yapıcak bir şey yok

Geri