Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Abi bir arkadaş çok güzel anlatmış. "Kimse kimsenin parayı nereye harcayacağını söyleyemez" Kimsenin böyle bir hakkı yok, herkes istediği yere harcar. Sen gidip "Paran yoksa oynamayacaksın", "bu çalmakla aynı şey" gibi çocuk çocuk yorumlarınızı kendinize saklayın, böyle diyince kimse dediğinizi yapmayacak. Yani boşuna tartışıyoruz şurada, 20 sayfa olmuş, sonuç olarak herkes dediği ile kalacak, ne paran yoksa oynamayacaksın diyenler dinlenecek, ne de tr ekonomik durumundan dolayı alamıyoruz diyenler. Bu durumu heryerde görürüz, hiç bir tartışma "pardon hatalı benim" diye bitmez. O yüzden boşuna tartışmaya gerek yok, Hadi sağlıcakla kalın, Allaha emanet.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Her oyunu çıkar çıkmaz da oynamak zorunda degilsiniz. Ben mesela Mafia Remake oynamak icin 100 TL'nin altına düşmesini beklemistim. Kimse bir oyun çıktıktan 1 yil sonra oynasa hayatindan bisey kaybetmez bence. İsin komik yanlarından biri de Lol'e Valorant'a servetler yatırıp, 2-3 oyun alırken pahalı diyen arkadaslar var aramızda. Biraz objektif olmak lazım.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Ben de görüşümü belirteyim.
Öncelikle "paran yoksa oyun yok" diyenleri resmî olarak satılan ürünlerle tam parasıyla Windows lisansı almaya davet ediyorum. Windows'ta da Türkçe dil desteği var, güncellemelerde geri kalmıyor TR versiyonları ve zaten PC'nize bolca para verdiniz:

Aynı zamanda sizi eğer kullanıyorsanız Adobe Office, AutoCAD uygulamalarının lisansını almaya da davet ediyorum. Eğer bunları kullanmıyorsanız veya lisanslıysa Windows'unuz da lisanslıysa sözüm size değil.

Bana göre ucuza alınan Windows key'leri de crack'ten farksız. OEM key'ler hiçbir zaman toplama PC kullanımı için tasarlanmıyor.

Crack'i savunanları da aynı zamanda oyun yapımını öğrenmeye davet ediyorum. Hem işte ciddi para var, çalışır kazanır onu da harcarsınız, hem de büyük oyunların yapım emeklerini az buçuk tahmin edebilirsiniz. Tamam, ülke ekonomisi belli ama inanın bana yaşınız küçük ise yurtdışında genelde anne-babalar çocuklarına yüzlerce dolarlık oyunlar almıyor. 15 yaşını geçtiysen çalışıp kazanıyorsun. Bizim ülkede tabii durum farklı, karşılaştırılamaz, ama benim demek istediğim şu: Milletçe ucuzcuyuz. İsterseniz bu oyunu oynatacak PC'niz varsa zaten bu oyunu da öyle böyle alırsınız. Hem crack oyunların dağıtımı da sağlıklı değil, virüs, 0-day vuln. exploit vs. vardır ruhunuz duymaz PC'nizi sömürür. Antivirüs filan da kurtarmaz exploit'leri. Durumunuz yoksa ve PC'nizde de oyun zaten 5-10 FPS filan çalışacaksa sözlerim sizlere değil.

Demek istediğim şu: İkisini de demek çok uç durumlar. Açıklarız, bilinçlendiririz, isteyen istediğini yapar. Korsan kullanacak birisi zaten "korsana hayır" sözüyle korsanı bırakmaz.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bir an önce pc ye gelmesi dileğiyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de görüşümü belirteyim.
Öncelikle "paran yoksa oyun yok" diyenleri resmî olarak satılan ürünlerle tam parasıyla Windows lisansı almaya davet ediyorum. Windows'ta da Türkçe dil desteği var, güncellemelerde geri kalmıyor TR versiyonları ve zaten PC'nize bolca para verdiniz:

Aynı zamanda sizi eğer kullanıyorsanız Adobe Office, AutoCAD uygulamalarının lisansını almaya da davet ediyorum. Eğer bunları kullanmıyorsanız veya lisanslıysa Windows'unuz da lisanslıysa sözüm size değil.

Bana göre ucuza alınan Windows key'leri de crack'ten farksız. OEM key'ler hiçbir zaman toplama PC kullanımı için tasarlanmıyor.

Crack'i savunanları da aynı zamanda oyun yapımını öğrenmeye davet ediyorum. Hem işte ciddi para var, çalışır kazanır onu da harcarsınız, hem de büyük oyunların yapım emeklerini az buçuk tahmin edebilirsiniz. Tamam, ülke ekonomisi belli ama inanın bana yaşınız küçük ise yurtdışında genelde anne-babalar çocuklarına yüzlerce dolarlık oyunlar almıyor. 15 yaşını geçtiysen çalışıp kazanıyorsun. Bizim ülkede tabii durum farklı, karşılaştırılamaz, ama benim demek istediğim şu: Milletçe ucuzcuyuz. İsterseniz bu oyunu oynatacak PC'niz varsa zaten bu oyunu da öyle böyle alırsınız. Hem crack oyunların dağıtımı da sağlıklı değil, virüs, 0-day vuln. exploit vs. vardır ruhunuz duymaz PC'nizi sömürür. Antivirüs filan da kurtarmaz exploit'leri. Durumunuz yoksa ve PC'nizde de oyun zaten 5-10 FPS filan çalışacaksa sözlerim sizlere değil.

Demek istediğim şu: İkisini de demek çok uç durumlar. Açıklarız, bilinçlendiririz, isteyen istediğini yapar. Korsan kullanacak birisi zaten "korsana hayır" sözüyle korsanı bırakmaz.
Kanka yapma bunu kendine.
İyi demişsin de boş uğraş.
Uzun süre ben de senin fikrinde yazdım insanlara ama onlar kim anlamak kim...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayhan değil
Satın almayı tercih ederim.
Oyunun bölgesel fiyatlandırması ve Türkçe dil desteği var. Siz crack oynamaya devam edin, adamlar 3. oyunda Türk pazarından çekilsinler. Olan bize olsun, Aferim.
Şahsen birazdan dışarı çıkacam ama cebimde 10₺ bile yok bir oyuna nasıl 200₺ verebilirim?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şahsen birazdan dışarı çıkacam ama cebimde 10₺ bile yok bir oyuna nasıl 200₺ verebilirim?
Tamam senin cebinde 10 lira yoksa param yetmiyor diye bir mağazadan giyecek ya da içecek çalar mısın? Çalmazsın, çünkü paran yetmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayhan değil
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Konu daha fazla uzarsa korsan kötü satın alın emeğe saygı duyun diyenleri resmen haksız çıkartacaklar. Kötü kötüdür yapılan savunmalar sadece kılıf uydurmaktan ibaret. Korsan hak yemektir emek gaspıdır kötü bir şeydir. Kötü olanı savunacak kadar düşen insanlara laf anlatmaya çalışmak da boşa kürek çekmektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayhan değil
Sizden adam olmaz
Sizden adam olmaz

İçin rahat ediyorsa al.
Ediyor

Sizden adam olmaz
Boş yapmışsın normalde kim bilir nasıl bir karakterin var insanları parası olmadığı için crackli oyun indirmesine göre değerlendiriyorsun. Senin gibi insanlar gerçek hayatta acaba neler yapıyor?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar

Ediyor

Boş yapmışsın normalde kim bilir nasıl bir karakterin var insanları parası olmadığı için crackli oyun indirmesine göre değerlendiriyorsun. Senin gibi insanlar gerçek hayatta acaba neler yapıyor?
Bendede yok napak hocam god of war olsun dying ligth 2 olsun oynamak isteriz ama yapıcak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,453
Üyeler
161,857
Son üye
akaimetsu
Top Bottom