Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hmm kırmışlar mı, nasıl yüklüyoruz ki hiiç öylesine

arisaka

80+ Bronze
PS4 de bir korsan koruması yok ki? Daha doğrusu korsan koruması oyunlarda yok işletim sisteminde var.
İşletim sistemi kırıldı ve oyunlarda korsan koruması yoksa PS4 de FC6 nerede?

fuathan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fuathan Karapınar
İlgilendiği Kategoriler
Her türlü teknoloji, Kripto Para Borsası
Instagram
https://www.instagram.com/fuathankarapnr/
Twitter
Vulturus0
Facebook
fthnkrpnr
ben şahsen alıp arkadaşımla beraber bitireceğiz oyunu bakalım 1.oyun hilesiz hurdasız çok eğlenmiştik

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Arda Gezer
DUPLEX kırdı. Kırılmasa dünyanın en büyük torrent sitelerinden birine GOLD olarak eklemezler.
gereksiz sitelerin hepsi doldurmuş hele hele türk siteleri daha güvenilir 10-12 sitenin birinde göremiyorum.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Alacak parada yok crackleyecek * de yok
PC ZATEN KİMSEDE YOK

brsokcu

80+ Bronze
Param olduğunda paşa paşa yapımcıyı dağıtıcıyı desteklerim parası neyse verip alırım ama yaşadığım ülkeden kaynaklı asgari ücret 4000 ken bir oyuna 700 800 tl veremem maalesef bağımsız yapımcıların ucuz oyunlarını sonuna kadar destekliyorum ama pahalı oyunlar maalesef

Cinar06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çınar Erdoğan
Satın almayı tercih ederim.
Oyunun bölgesel fiyatlandırması ve Türkçe dil desteği var. Siz crack oynamaya devam edin, adamlar 3. oyunda Türk pazarından çekilsinler. Olan bize olsun, Aferim.
Kanka 350₺ veriyorsan satın alırım benim için sıkıntı yok :)

sucukreizimiz

80+ Bronze
crack önermem bilgisayarınızı boş yere riske atarsanız güvenilir değilse eğer güvenilir ise yükleyin demek doğru olmaz ülkede herkes oyun alacak diye bir şey yok ama önermiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
PS tarafına karışmam PS3'de bende crack oynuyorum ama bilgisayarda adamlar hem yerel fiyatlandırma hem de dil desteği sağlıyor emeğe saygı için bile alınır.
Oyunlar çok pahalı evet, fakat ben de korsana karşı olumsuz bakıyorum. Yeni çıkan arabaları da almaya ekonomik gücümüz yetmiyor, bu onlari calmamiz gerektiği anlamına mı geliyor?

Ha evet çok sinir bozucu bir durum tüm dünyanın oynadığı oyunları maddi problemler yüzünden oynayamamak, bu yüzden korsan kullananı da suclayamiyorum.
Kanka mantığın harbi saçma, oyunlar eğlence amaçlı ama araba değil. Aynı zamanda araba 300k dan başlıyor sanırım. Karşılaştırdığın şeylere dikkat et.

SHODAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ali Kls
PS tarafına karışmam PS3'de bende crack oynuyorum ama bilgisayarda adamlar hem yerel fiyatlandırma hem de dil desteği sağlıyor emeğe saygı için bile alınır.

Kanka mantığın harbi saçma, oyunlar eğlence amaçlı ama araba değil. Aynı zamanda araba 300k dan başlıyor sanırım. Karşılaştırdığın şeylere dikkat et.

Bir kelimeyi cimbizla çekip konuşalım duralım üzerinde. Araba yerine ister kalem ister silgi koy.

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
herkes özgür burada parası olan 350 tl verip alır olmayan crack indirir ... cok sacma gereksiz bi tartısma bu

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
herkes özgür burada parası olan 350 TL verip alır olmayan crack indirir ... cok sacma gereksiz bi tartısma bu
Özgür mözgür değil. Crack suçtur. Hukuki suçtur ve cezası vardır. üstüne basa basa söylüyorum, SUÇTUR. Nasıl taciz suça, Hırsızlık suçsa, Bir eşyaya, mala zarar verme suçsa, buda suç. Bir suç'a "Herkes özgür krşm" diyerek suça teşvik etmiş oluyorsunuz. Bir suça teşvik etmeninde suç kadar cezası var. Şuan sizde suçlu konumuna düşüyorsunuz.(Büyük ihtimal okumazsın ama işlediğin suçun bilgilerini verdim.)

Yaptırımlar Nelerdir?
• 6 yıla kadar hapis ve 150.000 TL'ye kadar ağır para cezası
• Lisanssız yazılımların, bilgisayarların ve teknik sistemlerin mühürlenmesi, müsaderesi ve imhası
• İşyerinin geçici süreyle kapatılması
• 6 aydan 3 yıla kadar meslek ve ticaretten men cezası
• Suça ilişkin mahkeme kararının yüksek tirajlı gazetelerde ilanı
• Her bir yazılım için ayrı ayrı talep edilebilecek yüksek miktarlarda tazminat

Yasa Karşısında Kimler Sorumludur?
Bilgisayar Kullanıcıları

Bilgisayar kullanıcıları, bilerek veya bilmeyerek lisanssız yazılım kullanmakla yasalar karşısında suç işlemiş sayılır. Bu durumda yasalar, hem işverene hem de çalışana (kullanıcıya) cezai yaptırımlar getirir.

Kuruluşlar
İşveren ve yöneticiler, çalısanların lisanssız yazılım kullanması veya bulundurması halinde, bunu bilmese dahi yasalar karşısında sorumlu olurlar. Bu suçun işlenmesini önlemeyen yöneticiler, kendileri suç işlemiş gibi cezalandırılırlar.

Lisanssız Yazılım Satıcıları
Yasa, ne şekilde olursa olsun lisanssız yazılım çogaltımı, dağıtımı ve satışı yapan şirketlere de ağır yaptırımlar getirmektedir. Bilgisayarlara lisanssız yazılım yükleyerek satışını veya dağitımını yapan şirketler, dolandırıcılık gibi ağır suçlarla cezalandırılabilmektedir.

Bir kullanıcı olarak sorumluluklarınız nelerdir?
Bir yazılım kullanıcısı olarak ilk sorumlulugunuz, satın alacağınız programı yetkili satıcıdan alıp almadığınızı bilmek ve kontrol etmektir. Eğer yetkili bir satıcıdan programı tedarik etmiyorsanız, programınız orjinal ürün kapsamında değildir. Yetkili Çözüm Ortaklarımız linkinden ilinizdeki program alabileceğiniz Çözüm Ortaklarımıza ulaşabilirsiniz.

Orjinal yazılımı satın alırken, mutlaka sipariş sözleşmesinin bir örneğini talep ediniz. Hiçbir yazılı ve firma tarafından onaylanmış evrak almadan, para ödemesi yapmayınız.

Orjinal yazılımı aldıktan sonra, yazılımı size söylenen talimatlara uygun olarak kullanmaya dikkat ediniz. Yazılım üreticisinin yazılı iznini almadan, bir yazılımın tek orjinal kopyasını birden fazla bilgisayara kurmak, yazılımı ödünç vermek, kopyalamak ya da dağıtmak yasalara aykırıdır.

SUÇUN FAİLLERİ
1)
Yukarıdaki belirtilen suçları bilerek veya ihmal ile işleyenler,
2) Suça herhangi bir şekilde iştirak edenler,
3) Yönetimi altında çalışan personelin lisanssız yazılım kullanması halinde; durumu bilmese dahi işveren ve yöneticiler,
4) İşverenin bilgisi halinde lisanssız yazılım kullanan personel,
5) Şirket bünyesinde işlenen suçlarda, şirket tüzel kişiliği masraf ve para cezasına tabii olup, suç failleriyle birlikte sorumludur.

Akınsoft'tan alıntıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,342
Üyeler
164,480
Son üye
vulcoo
Top Bottom