Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

arisaka

80+ Bronze
Özgür mözgür değil. Crack suçtur. Hukuki suçtur ve cezası vardır. üstüne basa basa söylüyorum, SUÇTUR. Nasıl taciz suça, Hırsızlık suçsa, Bir eşyaya, mala zarar verme suçsa, buda suç. Bir suç'a "Herkes özgür krşm" diyerek suça teşvik etmiş oluyorsunuz. Bir suça teşvik etmeninde suç kadar cezası var. Şuan sizde suçlu konumuna düşüyorsunuz.(Büyük ihtimal okumazsın ama işlediğin suçun bilgilerini verdim.)

Yaptırımlar Nelerdir?
• 6 yıla kadar hapis ve 150.000 TL'ye kadar ağır para cezası
• Lisanssız yazılımların, bilgisayarların ve teknik sistemlerin mühürlenmesi, müsaderesi ve imhası
• İşyerinin geçici süreyle kapatılması
• 6 aydan 3 yıla kadar meslek ve ticaretten men cezası
• Suça ilişkin mahkeme kararının yüksek tirajlı gazetelerde ilanı
• Her bir yazılım için ayrı ayrı talep edilebilecek yüksek miktarlarda tazminat

Yasa Karşısında Kimler Sorumludur?
Bilgisayar Kullanıcıları

Bilgisayar kullanıcıları, bilerek veya bilmeyerek lisanssız yazılım kullanmakla yasalar karşısında suç işlemiş sayılır. Bu durumda yasalar, hem işverene hem de çalışana (kullanıcıya) cezai yaptırımlar getirir.

Kuruluşlar
İşveren ve yöneticiler, çalısanların lisanssız yazılım kullanması veya bulundurması halinde, bunu bilmese dahi yasalar karşısında sorumlu olurlar. Bu suçun işlenmesini önlemeyen yöneticiler, kendileri suç işlemiş gibi cezalandırılırlar.

Lisanssız Yazılım Satıcıları
Yasa, ne şekilde olursa olsun lisanssız yazılım çogaltımı, dağıtımı ve satışı yapan şirketlere de ağır yaptırımlar getirmektedir. Bilgisayarlara lisanssız yazılım yükleyerek satışını veya dağitımını yapan şirketler, dolandırıcılık gibi ağır suçlarla cezalandırılabilmektedir.

Bir kullanıcı olarak sorumluluklarınız nelerdir?
Bir yazılım kullanıcısı olarak ilk sorumlulugunuz, satın alacağınız programı yetkili satıcıdan alıp almadığınızı bilmek ve kontrol etmektir. Eğer yetkili bir satıcıdan programı tedarik etmiyorsanız, programınız orjinal ürün kapsamında değildir. Yetkili Çözüm Ortaklarımız linkinden ilinizdeki program alabileceğiniz Çözüm Ortaklarımıza ulaşabilirsiniz.

Orjinal yazılımı satın alırken, mutlaka sipariş sözleşmesinin bir örneğini talep ediniz. Hiçbir yazılı ve firma tarafından onaylanmış evrak almadan, para ödemesi yapmayınız.

Orjinal yazılımı aldıktan sonra, yazılımı size söylenen talimatlara uygun olarak kullanmaya dikkat ediniz. Yazılım üreticisinin yazılı iznini almadan, bir yazılımın tek orjinal kopyasını birden fazla bilgisayara kurmak, yazılımı ödünç vermek, kopyalamak ya da dağıtmak yasalara aykırıdır.

SUÇUN FAİLLERİ
1)
Yukarıdaki belirtilen suçları bilerek veya ihmal ile işleyenler,
2) Suça herhangi bir şekilde iştirak edenler,
3) Yönetimi altında çalışan personelin lisanssız yazılım kullanması halinde; durumu bilmese dahi işveren ve yöneticiler,
4) İşverenin bilgisi halinde lisanssız yazılım kullanan personel,
5) Şirket bünyesinde işlenen suçlarda, şirket tüzel kişiliği masraf ve para cezasına tabii olup, suç failleriyle birlikte sorumludur.

Akınsoft'tan alıntıdır.
Aynen karşim 6 yıl hapis. Şikayetçi kim peki? yasa, suç, suça teşvik falan sıralamışsın da umarım bu söylediklerinin sadece telif sahibi tarafından bizzat şikayetçi olunduğu durumlarda ve yasal olarak karşı tarafın da telifli ürünleri korsan kullanımının tespit edildiği kanıtlandığı durumlarda geçerli olduğunu biliyorsundur. Özetle ağır boş yapmışsın.

AydNn

80+ Bronze
bizim ülke anlamıyor bu crack oyunlar HIRSIZLIK İLE AYNI emek hırsızlığı maddi hırsızlık bunlar aynı şey bi sokamadınız kafanıza
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen karşim 6 yıl hapis. Şikayetçi kim peki? yasa, suç, suça teşvik falan sıralamışsın da umarım bu söylediklerinin sadece telif sahibi tarafından bizzat şikayetçi olunduğu durumlarda ve yasal olarak karşı tarafın da telifli ürünleri korsan kullanımının tespit edildiği kanıtlandığı durumlarda geçerli olduğunu biliyorsundur. Özetle ağır boş yapmışsın.
çocuk doğru söylüyor sonuçta emek HIRSIZLIĞI

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Crack çok faydalı bir şey, millet bi oyuna 400-500TL verip 5-6 saat oynadıktan sonra bırakırsa, oyunu beğenmezse parasını çöpe gitmiş gibi hisseder. Hadi 90-100TL olsa tamam ama yeni çıkan iyi oyunların hiçbiri 350-400 aşağısı değil. Oyun almaya gücüm yetmiyor yav

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Crack çok faydalı bir şey, millet bi oyuna 400-500TL verip 5-6 saat oynadıktan sonra bırakırsa, oyunu beğenmezse parasını çöpe gitmiş gibi hisseder. Hadi 90-100TL olsa tamam ama yeni çıkan iyi oyunların hiçbiri 350-400 aşağısı değil. Oyun almaya gücüm yetmiyor yav
90-100 lira bile bir oyun için gerçekten çok . Ama malum ekonomi yüzünden 400 liraları bile görebiliyoruz :/

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
bizim ülke anlamıyor bu crack oyunlar HIRSIZLIK İLE AYNI emek hırsızlığı maddi hırsızlık bunlar aynı şey bi sokamadınız kafanıza

çocuk doğru söylüyor sonuçta emek HIRSIZLIĞI
Ver bakayım oyuna 450-500TL, sonra sıkıl oyundan 3-4 hevesle al, oyunu al, 3-4 saat sonra seni sıkarsa ne yapacan? Bence sıkılırsan sadece kazık yemiş gibi hissedersin arka tarafından.

AydNn

80+ Bronze
iade denen bir şey var !??

Bergee

80+ Silver
Böyle bir oyunu açabilecek sistemi olan adamlar çok da dert etmemeli bu fiyatları bence. Tabii her şeyde olduğu gibi canım ülkemin bu sektörde de ekonomik sıkıntıları mevcut...
Böyle bir oyunu açabilecek sistemi olan adamlar çok da dert etmemeli derken? Öyle bir sistemi uygun fiyata alıp aylarca belki yıllarca para biriktiren adam neden dert etmemeli söyler misin acaba? Bu ne saçma bir şahsi düşünce. Yani yorum yazmayayım yazmayayım diyorum ama herkesin paralı babası yok herkesin parasıda yok ben imzamdaki sistem için evlenme sürecimi erteledim sen ne anlatıyorsun merak ediyorum açıkçası. Yok bölgesel fiyatlandırma yok bilmem ne takmışsınız bir bölgesele nesi bölgesel kardeşim bu fiyatlandırmaların yurt dışındaki fiyatı ile buradaki fiyatlar arasında uçurumlar var. Hala da gelmiş orijinal almaktan yanayız diyorsunuz parası olan alsın abi parası olmayan da çatır çutur crack kullansın.. Bilgisayar almak ve oyun almak bile lükse giriyor artık kusura bakmayın. Bilgisayara o kadar para vermişiz bir de üstüne oyuna da onları verirsek bu gidişle 5 10 sene sonra anca evlenirim herhalde. Şimdi diyeceksin 200 300 çok mu her oyuna 200 300 verirsek elbette ki çok. Yurt dışında yaşayan bir arkadaşımın kardeşinin kendine ait 1 evi 1 arabası var bu çocuk 18 yaşında henüz benim bilgisayarım var çok mu yani. Şu cümlenize acayip tilt oldum yaşlı dayılar gibi çıkar telefonunu göster der gibi bir yorum olmuşum katiyen kınıyorum sizi ...

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
90-100 lira bile bir oyun için gerçekten çok . Ama malum ekonomi yüzünden 400 liraları bile görebiliyoruz :/
Usta ne fazlası, üreticileri düşünmek lazım, adamlar dolara çeviriyor parayı. 50TL den yapsa 3-4 dolar falan kazanıyor avrupada 50-60 dolara sattığı oyunu niye 3-4 dolara satsın? Hadi iyimser olduk 100-150TL diyelim 10-15 dolar kazanıyorlar, avrupada sattığı fiyatınıj yarısı bile değil. 100-150TL oldukça az ama olması gereken en fazla o fiyatlar. Sayın Mr.Padişahımız RTE doları düşürmezse bu fiyatlar böyle devam eder.

iade denen bir şey var !??
Aynen 3-4 saat oynadığın hangi oyunu iade edebiliyorsun steamde bir problem olmadığı dışında?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Usta ne fazlası, üreticileri düşünmek lazım, adamlar dolara çeviriyor parayı. 50TL den yapsa 3-4 dolar falan kazanıyor avrupada 50-60 dolara sattığı oyunu niye 3-4 dolara satsın? Hadi iyimser olduk 100-150TL diyelim 10-15 dolar kazanıyorlar, avrupada sattığı fiyatınıj yarısı bile değil. 100-150TL oldukça az ama olması gereken en fazla o fiyatlar. Sayın Mr.Padişahımız RTE doları düşürmezse bu fiyatlar böyle devam eder.

Aynen 3-4 saat oynadığın hangi oyunu iade edebiliyorsun steamde bir problem olmadığı dışında?
dediğiniz son derece doğru zaten bende aksini iddia etmedim ama ne olursa olsun bir oyuna 100 liradan fazla verilmemesi gerekir . Çay perisi saolsun bu durumdayız

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Sizin idrak etmede probleminiz mi var? Ben yaptırımlarını saydım, suç olduğunu saydım. Sen hapse gircen sen suçlusun fln demedim. Sadece suç olduğunu belirttim. Telif hakkının sahibinin açtığı dava sonucus ve kanıtlanması sonucu yaptırımların uygulanması onun korsan kullanmasının suç olduğunu ve yaptırımlarının ney olduğunu değiştirmez. Mesela birini gizlice öldürdün, ama yakınları dava açmadı ve tespit edilmedi diye bu suç olmaktan çıkıyor mu? Suçun yaptırımları değişikliğe uğruyor mu? Neden korsanı bu kadar savunuyorsunuz anlamadım.

En İyi Cevap
2
Uygunsuz Dil
para veren enayiler doluşmuş yine 🤣 şirketlerin gönüllü avukatlığını yapmaya devam edin siz, adamlar oyunların kırılmasını taksaydı kıran kişilere dava açardı veya ea gibi kırılmadan önce para verirdi kıracak olan kişiye

350 tl bir oyun mu olurmuş? 50tl bile etmez, ülkenin ekonomisini de bilmiyorsunuz herhalde
Sizin idrak etmede probleminiz mi var? Ben yaptırımlarını saydım, suç olduğunu saydım. Sen hapse gircen sen suçlusun fln demedim. Sadece suç olduğunu belirttim. Telif hakkının sahibinin açtığı dava sonucus ve kanıtlanması sonucu yaptırımların uygulanması onun korsan kullanmasının suç olduğunu ve yaptırımlarının ney olduğunu değiştirmez. Mesela birini gizlice öldürdün, ama yakınları dava açmadı ve tespit edilmedi diye bu suç olmaktan çıkıyor mu? Suçun yaptırımları değişikliğe uğruyor mu? Neden korsanı bu kadar savunuyorsunuz anlamadım.
aynen kanka gta kurtlar vadisi yüklettiğimiz internet kafe sahipleri hep ters kelepçe yedi şu ana kadar

ha ek olarak türkçe geldi türkçe geldi aman hemen destek diyorsunuz ya çok ağır boş yapıyorsunuz

neredeyse her oyunu crackleyen ruslar ve her oyuna rusça gelmeye devam ediyor, buna ne diyeceksiniz merak ediyorum acaba :D yerel fiyatlandırma olayı da çok lüks bir şey değil hemen hemen her şeyde görebilirsiniz yerel fiyatlandırmayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,528
Üyeler
164,324
Son üye
RecBEYY
Top Bottom