RDR 2, Cyberpunk 2077 gibi oyunları bile 2 haneli fiyata alabildik hocam, illaki çıktığı gibi oynamak zorunda değiller. Birkaç ay sonra indirim dönemi geldiğinde güzel fiyatlara alabilirler. Her gün kenara 5 TL koysalar kâfi. Öyle yapıyorum ben, korsan oynamaktan iyidir. Ben inanmıyorum böyle büyük oyunları bile bile korsan oynayanların maddi durumdan buna yöneldiğine. Her oyun 60 TL olsa bile kâr, kârdır beleşi varken niye para vereyim deyip korsan indirirler. Tek oyunculuya para mı verilir diye geziyorlar. Yukarıda da orijinal kullananlara hakaret etmişti biri. Beğenen de çok olmuş, savunanların kafa bu. Eve yalnızca babasının getirdiği asgari ücretle kıt kanaat geçinen kişilere lafım yok, zaten onların böyle dertleri yok. Çoğunun sistemi eski. Fakat senin, benim gibi sistemi olan adamlar bir şekilde ortalamanın üstünde. Bu oyunları oynatacak güzel bir sistemi var. Baba parası yahut alın teri, fark etmez. Bu gözler baba parasıyla RTX 3090, RX 6900XT sistemi olup korsan kullananlar da gördü. Tamamen etik meselesi, empati meselesi korsan.
Kimin ne kullanıp kullanmadığı kimseyi ilgilendirmez hocam. Orijinal kullananların derdi; konu boyunca dönen korsanı savunan, korsanı hak belleyen, orijinal alanları suç içliyormuş gibi töhmet altında bırakan, dalga geçen veya daha da abartıp hakaret eden kişilerle. Korsan kullananlar "Evet, kullanıyorum. Yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama kimseyi ilgilendirmez." falan dese hiçbir sorun olmayacak ama korsanı etikleştirmeye çalışıyorlar. Böyle konular da alıyor başını gidiyor, sürekli bir tartışmaya evriliyor.