İlk oyuna göre mekanikleri olsun farklı hissiyatlar farklı hiç beğenmedik şahsen hiiç birimizde tek başına bile oynamadı kişiden kişiye değişebilir belli.Hikayesi mi zayıf geliyor ?
Bende oynuyorum görevler için miMerhabalar, Dying Light 2 oynamak için arkadaş arıyorum. İlgilenen var ise yazarsa sevinirim.
evet hepsiBeraber mi oynaniyor ana hikaye?
Evet oynanıyor arkadaş eklemeden bile cevrimici olarak görünenler var hatta biri bana oyuna yeni başladığımda denk geldi bir silah atmıştı hasarı baya yüksekti bütün oynu onla bitirdim ve en sonda ayni silahtan vermişti meğerse adam oyun sonundaki verilen silahı atmışBeraber mi oynaniyor ana hikaye?
2. oyunun başından sonuna bitirmek içinBende oynuyorum görevler için mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hepsi
Hocam ilk oyunu arkadaşlarımla bitirmiştim keyif vermişti baya, bunun da öyle olacağını düşünüyorum şahsenBende satın aldım zamanında ama bi türlü adapte olamadım çok kısa bi süre oynayıp sildim oyunu.Birlikte oynayınca keyifli oluyorsa bende akşamları fırsat buldukça girip oynayabilirim.
Bana da o şekil oynayınca keyifli gelecek gibi geliyor.Tek sorun akşamları kızım çok izin vermiyor oyun oynamama2. oyunun başından sonuna bitirmek için
Hocam ilk oyunu arkadaşlarımla bitirmiştim keyif vermişti baya, bunun da öyle olacağını düşünüyorum şahsen