R R0KA 80+ Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 183 Dahası Reaksiyon skoru 92 İsim Cem 24 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 BabaVoss7 yazmış: Kral al dene steamdense olmadı iade edersin bence alırlar geri. Denemeden bilemezsin keain olarak. Ama sanmıyorum şahsen böyle olacağını Devamı için tıklayın... İndirme derdinden kurtulmak için açtım ama almak zorunda kalıcam galiba.
BabaVoss7 yazmış: Kral al dene steamdense olmadı iade edersin bence alırlar geri. Denemeden bilemezsin keain olarak. Ama sanmıyorum şahsen böyle olacağını Devamı için tıklayın... İndirme derdinden kurtulmak için açtım ama almak zorunda kalıcam galiba.
F Fatih Murdock 80+ Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Fatih Tokyürek 10 Ağustos 2022 #15 Merhaba biraz konuya göre geç oldu ama. Bende rtx 3050 laptop var 16 da ram. Bende dying light 2 yi almayı düşünüyorum da RTX 3050 laptop alıp da bu oyunu oynayan var mı ? Hangi ayarlar da kaç FPS alıyor?
Merhaba biraz konuya göre geç oldu ama. Bende rtx 3050 laptop var 16 da ram. Bende dying light 2 yi almayı düşünüyorum da RTX 3050 laptop alıp da bu oyunu oynayan var mı ? Hangi ayarlar da kaç FPS alıyor?