Neler Yeni

🔥İndirim Dying Light 2: Stay human: Reloaded Edition $13

XPlasma

80+
Reaksiyon skoru
80
Yanlış Kategori

Screenshot_20250419_165035_Chrome.jpg

Alıntıyı görüntüle
Sarıyor mu nası bir şey oynanış süresi ne kadar ilk oyunu da oynamadım iki oyun hakkında kısaca bilgi verebilecek var mı

pek gerçekçi gelmiyor alınır mı ki

Sarıyor mu nası bir şey oynanış süresi ne kadar ilk oyunu da oynamadım iki oyun hakkında kısaca bilgi verebilecek var mı
Paso hikaye üzeri gitmezsen rahat 30 ila 50 saat oynatır. Hikayesi aman aman iyi değil ama oyundan kopartmıyor. Ekibin varsa alınır.

baya oyun gibi gözüküyor
tam nasıl anlatsam bilemedim
anladım ama güzel oyun sarıyor oynarken çok takılmıyorsun buna ki o kadar kötüde değil grafik olarak

Arkadaşlarla oynayacaksan sarıyor. Oyunu güncel tutuyorlar zaten, sürekli yeni bir event geliyor o yüzden oyunda tutabiliyor. Vuruş hissiyatı ve parkur yapması güzel ama hikayesi için aynı şeyi diyemem. Dlcsi de herkese bedava verildi ve gayet güzel bir dlc.

Çok güzel oyun tekte sarıyor 85 saati geçti herhalde oyunda ana hikaye dışında rahat 30 saat yan görev vardı bunun ultimatini alınca bi oyun daha çıkıyor onu veriyor diye biliyorum

ilk oyunu oynamadan buna gecersek fazla kayip olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,386
Üyeler
173,366
Son üye
St4che
Geri