Neler Yeni

🔥İndirim Dying Light 2: Stay human: Reloaded Edition $13

100saati nasil devirdiniz.Yan gorevleri %50 yaptim ve dlc gorevi ile 35saat surdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parkur konusuna katiliyorum.Bazen parkurda cok mal gibi hissediyorum kendimi.Zamanla alisinca halledilitor
2 kez bitirdim oyunu. Oyunda ilerlemek değil de bazen sadece zombi kesmek için bile girdiğim oluyordu

Dead island 2 den sonra oynayınca attan indim eşeğe bindim oldu. Grafik kalitesi daha düşük oynanış yavan ilk oyundan tek farkı parkur mekanikleri ve Türkçe olması.

Yorumlarda biri
GERÇEKÇİ GÖZÜKMÜYOR demiş
ÜSTÜNE ÜSTLÜK OYUN GİBİ GÖRÜNÜYOR DEMİŞ VAY CANINA

Oyun çok iyi bu arada her yönden oynadığım en iyi oyunlardan biridir bir kere hiç bir türlü sıktırmıyor hikaye akıp gidiyor yan görevleri siz yapmak istiyorsunuz çünkü çok iyi ve ben yan görevlerden nefter eden biri olarak söylüyorum oyunda hiç bişey yapma boş boş gez yine eğlenceli

Sarıyor mu nası bir şey oynanış süresi ne kadar ilk oyunu da oynamadım iki oyun hakkında kısaca bilgi verebilecek var mı
40 saat falan oynanış süresi ve sarar merak etme parkur ve hayatta kalma tarzı skillerle dolu dolu bir oyun

Biraz fazla değil mi :D ben 40saate yakın oynadım ve sadece birkaç yan görev kaldı.Taş çatlasın 60saat görürüm.
Benim arkadaş fanatiği
231.png

Ne yapmış 400saat ayıptır sorması?Afk falan bırakmış olmalı ki 400saat imkanı yok
Hocam sadece benle 2 şer kere iki oyunuda bitirdi kim bilir kaç kere bitirdi oyunu :D

Bende bayılıyorum bu oyuna
PS'de 50 saat Epic'te 40 saat Steam'de 60 70 saat küsür var her yerden aldım oyunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,571
Üyeler
173,400
Son üye
Diyar333333
Geri