Dying light ile ayni fiyatta indirim bittiginde zamlanicaktir kacirmadan almanizi tavsiye ederim bays yuksek fiyatlara cikabilirdying light 2 tekrardan indirime girdi zam yapmadan önce son indirimi mi acaba sizce alsam mı ?
hocam konuyla bagımsız ama sıstemınız darbogaz olmuyormu?Bence alin, zam gelecek deniyor zaten
Cok degil ama oluyor malesefhocam konuyla bagımsız ama sıstemınız darbogaz olmuyormu?
2 daha güzel bence kesinlikle oyna derim.Dying light 1 beğenmiştim 2 nasıl bilmiyorum siz oynadınız mı oynadiysanız önerir misiniz??
DL1 daha gericiydi gece kovalamacalar falan. DL2de kaçmak kurtulmak isterseniz çok kolay kaçabilirsiniz. Oynanış daha keyifli ama DL1de oyunu aşırı kolaylaştıran bi kanca vardı onu kaldmışlar.
Hayır dlc olarak gelecek öyle gözüküyor.Bedava olarakmı ?
zamı boşver oyunu al çok iyidying light 2 tekrardan indirime girdi zam yapmadan önce son indirimi mi acaba sizce alsam mı ?
2 çok daha iyi 1 hiç sevmedim 5 saat oynayıp bırakmıştımDying light 1 beğenmiştim 2 nasıl bilmiyorum siz oynadınız mı oynadiysanız önerir misiniz??
Ben 1 in hikayesi ve zombilere felan vuruş mekaniklerini çok beğendim 50 saatim varzamı boşver oyunu al çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 çok daha iyi 1 hiç sevmedim 5 saat oynayıp bırakmıştım
2 çok daha iyi parkur ve vuruş mekanikleriBen 1 in hikayesi ve zombilere felan vuruş mekaniklerini çok beğendim 50 saatim var