al oyna ama beni baydi görevler.dying light 2 tekrardan indirime girdi zam yapmadan önce son indirimi mi acaba sizce alsam mı ?
DL1 daha gericiydi gece kovalamacalar falan. DL2de kaçmak kurtulmak isterseniz çok kolay kaçabilirsiniz. Oynanış daha keyifli ama DL1de oyunu aşırı kolaylaştıran bi kanca vardı onu kaldmışlar.Dying light 1 beğenmiştim 2 nasıl bilmiyorum siz oynadınız mı oynadiysanız önerir misiniz??
1 güzel 2 yi beğenmedimDying light 1 beğenmiştim 2 nasıl bilmiyorum siz oynadınız mı oynadiysanız önerir misiniz??
ilk oyunu zam yedi 350 tl oldu indirimden sonra zam yerdying light 2 tekrardan indirime girdi zam yapmadan önce son indirimi mi acaba sizce alsam mı ?
Bedava olarakmı ?Arkadaşlar yakında büyük güncelleme gelecek hikaye devamı olarak yayıncı kendi ayrı zam yapma olasılığı var gidin alın bence.
hacı indirim güzel oyunlarda indirim buldun al acıma görmüyonmu fifa 24 çıkıyo 1400 lira bundan sonrası hep böyle henüz 3 haneliyken indirimlerin değerini bil bencedying light 2 tekrardan indirime girdi zam yapmadan önce son indirimi mi acaba sizce alsam mı ?