Neler Yeni

Öneri Dying Light 2 Tekrar Oynanır mı?

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
irfan
35 saate yakın oynadım devam ediyorum loot yapmaktan ciğerim soldu herşeyi fulledim hile ile.
hile yaptın tadı kaçtı bak :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir save benim ilerlediğim gibi değil. Özel içerikleri topladım. Tüm yan içerikleri bitirip öyle ana hikaye gidiyordum ve çok fazla loot yapmıştım. Zaten GeForce NOW'dan oynuyorum save indiremem.

Kesinlikle değer. 2.oyun her yönüyle daha iyi
ilk oyunum steamdan 2. oyunu alırsam epicten alacam biraz steam fetishim var diyebilirim steamda daha indirime girmez dimi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

majorw0w

80+ Silver
hile yaptın tadı kaçtı bak :D

ilk oyunum steamdan 2. oyunu alırsam epicten alacam biraz steam fetishim var diyebilirim steamda daha indirime girmez dimi?
35 saat sonra yaptım hileyi hocam çok malzeme istiyor yükselt yükselt bitmiyor. Bir oyuna aşırı vakit ayırmayı sevmiyorum. Sürekli loot da baydı artık.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Alparslan
1. Oyunu 170 saat oynadım 4 kere bitirdim. 2. Oyunda eğer öyleyse kesin oynanır.

• Beğen

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Öncelikle Dl 1 kesinlikle ayrı bir şey oda bir baş yapıt yeni bir çağ açtı Dl2 ise üstüne bir şeyler katmaya çalıştı ama dönemlerine göre kiyaslarsak 1>2 soruna gelecek olursak belli başlı bir kaç karar harici hikayeyi etkileyen pek şey yok sonlarını izlemediysen spoi vermeyeyim ama büyük bir şey bekleme tekrar oynama konusunda da canım ne zaman kafa dağıtmak parkur yapıp zombi öldürmek istese iki dl oyununada girer ikisinide oynarım ama 1 favorim tabi 2 deki özellikle de üstte çıkan can barları hoşuma gitmiyor

1. Oyunu 170 saat oynadım 4 kere bitirdim. 2. Oyunda eğer öyleyse kesin oynanır.
2. Oyunu neden oynamadin sistem mi parası mı

• Beğen

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
şu anda hikayeyi oynuyorum 0 hile ile.. hiç bitmesin istiyorum oyun o kadar güzel bana göre.. Dying Light 1 ' i de tek solukta bitirdim 2. si piyasada olmasaydı ilkini de defalarca oynardım.. Techlandı yine tebrik ederek emeğe saygı diyorum YTD

• Beğen

majorw0w

80+ Silver
şu anda hikayeyi oynuyorum 0 hile ile.. hiç bitmesin istiyorum oyun o kadar güzel bana göre.. Dying Light 1 ' i de tek solukta bitirdim 2. si piyasada olmasaydı ilkini de defalarca oynardım.. Techlandı yine tebrik ederek emeğe saygı diyorum YTD
loot yapmaktan sıkılmadın mı hocam malzeme yükseltmesi çok sıkıntı ben sıkıldım aynı şeyi yapmaktan

• Beğen

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
loot yapmaktan sıkılmadın mı hocam malzeme yükseltmesi çok sıkıntı ben sıkıldım aynı şeyi yapmaktan
hocam lootu gökdelenlere kancayla tırmanarak yapıyorum ve içerde daha fazla loot oluyor o yüzden daha zevkli geliyor

• Beğen

majorw0w

80+ Silver
evet yükseltmeler ve inhibitör bulma olayı zor zevki de orada, hilesiz oynuyorum ben zor olması güzel bana göre iyi sarıyor..
250 lvl olmak için 1000 saat gerekiyor sanırım :D Oyun güzel de bir oyuna bu kadar saat vermek istemem çünkü aynı şeyleri yapıyorsun

• Beğen

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
1. oyunu bayıla bayıla oynamış biri olarak 2. oyunda çok sıkıldım bitirdim mi bitirdim ama gereksiz bence oynama

• Beğen

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,038
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler