Neler Yeni

Yardım dying light 2 ultimate sahibi olanlara yeni Dying Light The Beast oyunu bedava

4hm3t09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Emre
başlıkta dediğim gibi yeni oyunu bedava alabilmek için Dying Light 2 Ultimate Edition a sahip olmak gerekiyormuş. Bende şu an Dying Light 2 Reloaded Edition var. Bu oyunu Ulitimate pakete yükseltirsem yeni çıkan The Beast oyununu hala bedavaya alabilir miyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
benimde aklımdaki soru ne kadara çıkacak acaba oyun ultimate e yükseltsek bir fiyat avantajı elde edebilirmiyiz.

4hm3t09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimde aklımdaki soru ne kadara çıkacak acaba oyun ultimate e yükseltsek bir fiyat avantajı elde edebilirmiyiz.
Şimdi oyun sende varsa ve sadece ultimate sürümüne yükseltirsen 22.50 dolara alabiliyosun ama oyunu çıktığı zaman alırsan büyük ihtimalle 1500 2000 TL arası 45 50 Dolar bi fiyatı olur. Şu an ultimate sürümü her türlü daha kârlı olur bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Şimdi oyun sende varsa ve sadece ultimate sürümüne yükseltirsen 22.50 dolara alabiliyosun ama oyunu çıktığı zaman alırsan büyük ihtimalle 1500 2000 TL arası 45 50 Dolar bi fiyatı olur. Şu an ultimate sürümü her türlü daha kârlı olur bence.
bence maksimum 40 dolar olur 30-40 dolar diye tahmin ediyorum ben o yüzden satın aldım. bu arada bir bilgi dying light resmi hesabından tweet atmışlar 30 eylülde kaldırılacaktır ultimate sürüm ve yükseltme paketi diye ancak henüz kaldırılmadı.

Top Bottom