RivyalıGeraltt
80+ Bronze
her gün herşeye zam geliyor alıştık artık zamsız bir güne bile uyandığımı hatırlamıyorum
her gün herşeye zam geliyor alıştık artık zamsız bir güne bile uyandığımı hatırlamıyorum
Tmm knk ben yanlış hatırlıyorum demekki kusura bakmayın2. Oyun yeni cikti. Ücretsiz verilmedi.
sendeki 1 epic 1 ay önce falan vermişti ve 350 tl oldu bu 2 350 den 700 e çıktıKnk evde olsaydım bakardım ben 2 diye hatırlıyorum
sendeki 1 epic 1 ay önce falan vermişti ve 350 TL oldu bu 2 350 den 700 e çıktı
epic te hala zamlanmamış alacakalr ordan alsın ben steam den devamMesaj otomatik birleştirildi:
Son fiyat bu ben deki de bu yanlış biliyormuş um ben
epic in vermediği oyunları steam den alıyorum + gog.com ve amazon prime beleşleride alıyorumHayatımda hiçbir oyuna para vermeyen ben epic sağolsun aldığım kadar aldım ordan
Tmm ben epic games sağ olsun beleşe aldım epic games den alsın hem ucuzepic te hala zamlanmamış alacakalr ordan alsın ben steam den devam
geçen sene steam de almıştım epic te beleş verdi ordada aldımTmm ben epic games sağ olsun beleşe aldım epic games den alsın hem ucuz
İyi yapmışsın o zaman almasaydık oynayamadım ben ben öğrenciyim ailem de oyun için para vermeme kızıyor bende epic games haberlerine bakıyorum sabah akşam belki olurda güzel bir oyun ücretsiz olursa diyegeçen sene steam de almıştım epic te beleş verdi ordada aldım
Değer.Üşenmeyip atm ye indiğim için kendimle gurur duyuyorum
İndirim bitmesine 30dk kala aldıydım.
bende oyun ve pc yi öğrenciyken aldım çok laf ediyorlardı oyuna para veriyom diye ama anca oyuna bastım parayıİyi yapmışsın o zaman almasaydık oynayamadım ben ben öğrenciyim ailem de oyun için para vermeme kızıyor bende epic games haberlerine bakıyorum sabah akşam belki olurda güzel bir oyun ücretsiz olursa diye
Tam zamanında aldım