Skynel
80+ Gold
Dahası
Yapımcıların yaptığını takdir ediyorum en azından cyberpunk 2077 gibi sürekli erteleyip durmadılar ertelediler tarih belli değil adam akıllı bir oyun çıkarsınlarİlk oyunun başarısının ardından Techland 2. oyunu yapmak için çalışmalara girişti ve E3 2018'de oyunu bir Trailer ile duyurdu. İlerleyen zamanda ise uzun bir demo ile oyunun mekaniklerini ve hikayesi hakkında detaylar paylaşıldı. Ne şanstır ki o günden beri Techland'de işler çok kızışmış durumda. Kültürel farklılıklar yüzünden çatışmalar, oyun motoru ve oyunu aynı anda geliştirmek yüzünden Dying Light 2 bilinmeyen bir tarihe ertelendi. İşte herkesi kendine hayran bırakan o demo;
(Başka videolar da var ama onlar yaş kısıtlamalı)
Bugün (18 Mart) ile yaratıcı ekip oyun hakkında bir açıklama yaptı, oyuncuların oyun hakkında yorumlarını okudu. Oyunun bu kadar uzun sürmesinin sebebi oyun motoru ile alakalı olduğunu biliyoruz. Yüz gülümseten bu videoyu izlemek için;
Videonun sonunda 2021'de çıkacağını (Ben bu tarihe inanmıyorum) ve kesinlikle Dead Island 2 gibi (İptal edilen bir zombi oyunu) gibi olmayacağını belirtiyor. İlk oyunun hayranı olarak 2. oyunu merakla bekliyorum.
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum.