Atyxah
80+ Silver
nasılsınbuyrun
nasılsınbuyrun
dc yok bende. bas konuşu bozuk diye kullanmıyorum. oyunda bas konuş olduğu için oyudnan konuşabilirim.Mikrofon kullanıyor musunuz?
iyi sennasılsın
iyi bende çok şükür, annen baban felan nasıldc yok bende. bas konuşu bozuk diye kullanmıyorum. oyunda bas konuş olduğu için oyudnan konuşabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi sen
iyi seninkiler nasıl ? oyun gelcen miiyi bende çok şükür, annen baban felan nasıl
iyi onlar da, oyunu hiç bilmiyorum ki etiketlemişsin birkaç kişiyi benim de canım çekti seni etiketleyim dedimiyi seninkiler nasıl ? oyun gelcen mi
iyi onlar da, oyunu hiç bilmiyorum ki etiketlemişsin birkaç kişiyi benim de canım çekti seni etiketleyim dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi yapmış mıyım
Oynayabilecek durumda değilim olamam da bir süre
Arkadaşa sormam lazım. Oyunun 2 sonunu da oynadık (2 defa bitirmiş oldum zombiden gına geldi biraz )
hocam sorup yazarsanız sevinirim. ona göre indireceğim.Arkadaşa sormam lazım. Oyunun 2 sonunu da oynadık (2 defa bitirmiş oldum zombiden gına geldi biraz )
Sen daha ne gördün ki. Ben 5. yi bitirdim aylar önce, şu sıralar 6. Kez oynasam diye aklımdan geçiyor.Arkadaşa sormam lazım. Oyunun 2 sonunu da oynadık (2 defa bitirmiş oldum zombiden gına geldi biraz )
istersen gelebilirsin hocam. gelen olmazsaSen daha ne gördün ki. Ben 5. yi bitirdim aylar önce, şu sıralar 6. Kez oynasam diye aklımdan geçiyor.
Geforce Now ile oynamam gerekiyor bazen kopmalar falan oluyor ama oynanır. Başka biri çıkmazsa ona göre geleyim. Kendi pc im yanımda değil GFN de deriğim gibi internetten dolayı kopuyor arada.istersen gelebilirsin hocam. gelen olmazsa