Neler Yeni

Dying light silah yükseltmeleri

berk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk sadık
Merhabalar dying lighta 1e yeni başladım titan silah yükseltme geldi o 1000 dolar diyor onu satayımmı?
Birde dying light oynarken cpu kullanımı gpudan daha yüksek oluyor niye böyle kare hızı sabitlemeyi 120 100 e alıyorum cpu düşüyor ama 120 100'e alınca oyun kasıyor gibi geliyor 165 vsync ile de cpu çok oluyor ne yapmam gerek?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
silah yükseltmelerini satma. onlarla silahlara eklenti yaparak gücünü arttırabilrisin. Eşya lazımsa çok güçlü eşyalarım çok istersen verebilirim. Dİğer sorunun için bilgim yok malesef.

berk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk sadık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
silah yükseltmelerini satma. onlarla silahlara eklenti yaparak gücünü arttırabilrisin. Eşya lazımsa çok güçlü eşyalarım çok istersen verebilirim. Dİğer sorunun için bilgim yok malesef.
Ben şuan baya yeniyim oyunda ne silahi yapmalıyım veya bulmalıyım expcalibur yerini biliyorum ama şuan harita bile çok az açık ne yapmam lazım şuan malzeme silah kılıç için ne önerirsin en kolay elde edebileceğim

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
geliştirme falan ilerlerde açılıyor. bazı yerlerde güzel silahlar var. Haritada gizli yerlerde. Oyunda ilerledikçe elde ediyorsun. Oyunu bitireli çok olduda o kadar aklıdma kalan bişey yok. Özellikle karantina bölgeleri var. Bazı yerlerde. Böyle zombilerinden olduğu odalar var. Onlara aşarak sandıklara erişiyosun iyi eşyalar veriyor. Bazı görev sonnlarında karakterleri öldürünce falan veriyor. İsterseniz ortalama bir eşya verim bir yere kadar ilerleyin. Kasmak biraz zor oluyor.

Top Bottom