28 kasım civarı belki gelirDying light the beast steamda 45 dolardan 35 dolara düşmüş %25 indirimle sizce alınır mı epic gameste falan daha ucuz olur 1310₺ civarı, almalı mıyım yoksa daha yüksek bir indirim gelirmi yakın zamanda?
Bende Epic Gamesden almayı düşünüyorum yüzde 20 sini geri iade yapıyor 14 gün sonraDying light the beast steamda 45 dolardan 35 dolara düşmüş %25 indirimle sizce alınır mı epic gameste falan daha ucuz olur 1310₺ civarı, almalı mıyım yoksa daha yüksek bir indirim gelirmi yakın zamanda?
%25 epicte indirim var %20'de iade var toplamda 1050₺ gibi bi rakama denk geliyor ama %50'lik indirimlerin ne zaman geleceğini merak ediyorum çünkü bu oyun da diğer dying light oyunları gibi %50-60 indirimler alacak o kesinde süresini bilmiyorum piyasaya hakim değilim ne zaman yapıyorlar ediyorlar falanBende Epic Gamesden almayı düşünüyorum yüzde 20 sini geri iade yapıyor 14 gün sonra
Daha fazlası bir süre gelmez oyun yeni çıktığı için o büyük indirimler genelde oyun çıktıktan 1-1.5 sene sonra oluyor.%25 epicte indirim var %20'de iade var toplamda 1050₺ gibi bi rakama denk geliyor ama %50'lik indirimlerin ne zaman geleceğini merak ediyorum çünkü bu oyun da diğer dying light oyunları gibi %50-60 indirimler alacak o kesinde süresini bilmiyorum piyasaya hakim değilim ne zaman yapıyorlar ediyorlar falan
Sanırım bu indirimlerden sonra kış indirimleri var ama daha fazla düşer mi bilemiyorum ben bu indirimde almayı düşünüyorum%25 epicte indirim var %20'de iade var toplamda 1050₺ gibi bi rakama denk geliyor ama %50'lik indirimlerin ne zaman geleceğini merak ediyorum çünkü bu oyun da diğer dying light oyunları gibi %50-60 indirimler alacak o kesinde süresini bilmiyorum piyasaya hakim değilim ne zaman yapıyorlar ediyorlar falan