Yardım Dying Light The Beast Türkçe Yapma

Nerede indirdin?
repack games
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adımları tek tek uygulayın.
  1. Rardan çıkardığınız dosyalardan “Language Packs” klasörünü açın
  2. Turkish kısmına girip ph_ft klasörünü kopyalayın
  3. Geri gelip “Dying Light The Beast” klasörüne girin. (Oyunun kurulu olduğu klasör)
  4. Buraya yapıştırın eğer değiştir derse değiştir deyin. (Muhtemelen demez.)
  5. Aynı klasörde şuraya girin: ph_ft > work > bin > x64
  6. Burada “steam_emu.ini” dosyasını bulun ve açın.
  7. Son olarak 33. satırdaki Language kısmını bulun, english yazan yeri turkish yapın ve kaydedip oyuna girin.
  8. Son: bu kadar! İyi oyunlar! admin konuya eklersen iyi olur, direkt dil dosyasını atarsak çalışmıyor çünkü.

Böyle paylaşım yapılmış bir sitede bu firmanın oyununu fırsatınız olursa almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
öyle bi dosya yok

repack games

öyle bi dosya yok
Zaten orası da fitgirl den alma hem bilinmedik yerlerden ne indiriyorsun.
Git fitgirl in sitesinde yazıyor dil değiştirme.
online fix.ini dosyası içinden değiştir.

Repack indirdiğiniz için mümkün olmayabilir. Repack fazladan dil dosyaları hatta bazen ara sahneleri çıkartarak dosya boyutunu küçültüyor.

Zaten orası da fitgirl den alma hem bilinmedik yerlerden ne indiriyorsun.
Git fitgirl in sitesinde yazıyor dil değiştirme.
online fix.ini dosyası içinden değiştir.
bilindik yer fitgirlden daha iyi benim için fitgirlin yükleme yerleri saçma sapan oyun bitti ztn gerek kalmadı türkçeye falan

Önce tr dil dosyasını indir at ondan sonra Turkishe çevirmen gerekiyor.
nerden bulucanda indiricen coktan bitti oyun

bilindik yer fitgirlden daha iyi benim için fitgirlin yükleme yerleri saçma sapan oyun bitti ztn gerek kalmadı türkçeye falan

Sorunlu diyebilirim sahte indirme düğmesi koyuyor.
Ayrıca Fitgirl deki bağlantılar öyle 2 3 haftaya silinmez.

fullprogramlarindirde vardı :) bu senin sorunun dostum oynamadan önce konu aç yardım iste sorunun çözülünce oyna

fullprogramlarindirde vardı :) bu senin sorunun dostum oynamadan önce konu aç yardım iste sorunun çözülünce oyna
ingilizcem var dostum yinede türkçe olsun dedim dert değildi bitirdim zaten iyi bir hikayesi yoktu her zamanki dying light bi oyun için bekleyemem vaktim değerli

Sorunlu diyebilirim sahte indirme düğmesi koyuyor.
Ayrıca Fitgirl deki bağlantılar öyle 2 3 haftaya silinmez.
öyle bir düğme görmedim gir siteye kendin bak belki yükledikleri sitelerde vardır orası adamları ilgilendirmez

çözümü. engine \source\ bin\ x64\ tenoke.ini” dosyasından “language” kısmını “turkish” olarak değiştirerek Türkçeye ayarlayabilirsiniz. en son yazan dosyanın içini aç parantez içinde olacak parantezleri kaldırma içinde ki inglizce yazısını sil turkish yaz. oyun düzelicek ayrıca online fix sitesinden dosya indirip oyun içine kurarsanız arkadaşlarınızla online oynayabilirsiniz. biz oynuyoruz.
Online fix ile orijinal satın alan birisiyle oynayabilir miyiz?

Online fix ile orijinal satın alan birisiyle oynayabilir miyiz?
onu denemedik malesef arkadaşlarla şu an beraber oynadığımız için ama eklerseniz test edebiliriz şu an.

Arkadaşta mevcut orijinal olarak denk gelirsek bir ara deneyebiliriz, sizin için de uygun olursa
steamdan bi arkadaş davet attı onun lobiye girmiyor lisans yok diyor. bizim sürüm 1.2.OC onla alakası var mı bilmiyorum girmedi. kolay gelsin.

Geri