- Reaksiyon skoru
- 797
Steamde indirime girmiş play kodla alınıyor mu
Ben 1'i 1 yılda bıraka bıraka 80 saatte bitirdim. Bir daha yüzüne bakmadım.Steamde indirime girmiş play kodla alınıyor mu
Arkadaşlarla seri oynamak istiyoruz play kodla alınıyor muBen 1'i 1 yılda bıraka bıraka 80 saatte bitirdim. Bir daha yüzüne bakmadım.
2'yi 1,5 ayda 85 saat oynadım geforce now yüzünden save silindi 3 ay sonra başlayıp 80 saatte bitirdim.
2 varken bence 1 oynanmaz.
Tamamen oyuncuların balonu bir ana karakteri var. Sırf fanlar istediği için 3. oyunda karaktersiz crane'i oynayacaz.
Play kod derken ne demek istediğini anlamadım ama hikayeyi coop oynayabiliyorsun 2'de de var.Arkadaşlarla seri oynamak istiyoruz play kodla alınıyor mu
Play kodla alınmıyor kredi kartıSteamde indirime girmiş play kodla alınıyor mu
Marketlerde fln satılan kodlar Netflix Amazon fln oluyorPlay kod derken ne demek istediğini anlamadım ama hikayeyi coop oynayabiliyorsun 2'de de var.
Yazın başında büyük güncelleme geldi dediler 10dk göz attım 1'e vuruş hissi yok gibi geldi. Oyunu en son bıraktığımda da neredeyse tüm silahlar vardı.1 de güzeldir ama 2 kadar değil .
Senlik sorun büyük ihtimal çünkü 1. oyun benim için efsane. 2'ye göre hikaye anlamında çok daha iyi.Ben 1'i 1 yılda bıraka bıraka 80 saatte bitirdim. Bir daha yüzüne bakmadım.
2'yi 1,5 ayda 85 saat oynadım geforce now yüzünden save silindi 3 ay sonra başlayıp 80 saatte bitirdim.
2 varken bence 1 oynanmaz.
Tamamen oyuncuların balonu bir ana karakteri var. Sırf fanlar istediği için 3. oyunda karaktersiz crane'i oynayacaz.
Ben corona zamanı bimden steam cüzdan kodu alıyordum ama dolara geçtikten sonra bitmiştir büyük ihtimal.Marketlerde fln satılan kodlar Netflix Amazon fln oluyor
Oyunlarda 0'dan karakteri fullemeyi sevdiğimden her şeyi yapmadan oyunu bitirmem. Her şeyi gördüm her 2 oyunda da bana 2 çok daha iyi geldi.Senlik sorun büyük ihtimal çünkü 1. oyun benim için efsane. 2'ye göre hikaye anlamında çok daha iyi.
Yan görevsiz oynarsan ilk oyun 30 saatte falan bitiyor. 80 saatte bitirmek için yan görevleri falan fullemek lazım. Sevmeden nasıl 80 saat oynadın o da çok garip.
1'de DLC dahil yapılacak çok şey var.