❌İndirim Bitti! Dyson HP1 Hava Temizleyici + Isıtıcı + Fan – Sepette 23.750 TL

tokidides

80+
Reaksiyon skoru
10

Dyson’ın kendi kampanyasıyla birçok sitede fiyat 24.999 TL’ye düşmüş durumda. MediaMarkt’taki sepette ekstra indirimle fiyat 23.750 TL’ye geliyor.

Ayrıca, vade farksız Maximum ve Word kartlara 9 aya kadar taksit imkanı, diğer kredi kartlarına ise 3 aya kadar peşin fiyatına taksit seçeneği sunulmaktadır.

Dyson’ın kendi kampanyasıyla birçok sitede fiyat 24.999 TL’ye düşmüş durumda. MediaMarkt’taki sepette ekstra indirimle fiyat 23.750 TL’ye geliyor.

Ayrıca, vade farksız Maximum ve Word kartlara 9 aya kadar taksit imkanı, diğer kredi kartlarına ise 3 aya kadar peşin fiyatına taksit seçeneği sunulmaktadır.

şahsen değişik duruyor

bunun aynısı bizde var. 3bin liralık xiaomi hava temizleyicisinin içinde ısıtma modülü bulunan ve daha güzel duran hali. Filtreleri daha gelişmişmiş hatta bağaı gelişmişmiş ama farkedilicek bir değişiklik yaşamazsınız xiaomi hava temizleyicisine kıyaslayınca. üstslik bunun 1 filtresi 1 xiaomi hava temizleyicisiyle aynı. ben tavsiye etmiyorum

Zenginlik turnosolu. Evinde bu yoksa zengin değilsin demektir.
Parayı bulup kendi evine çıkan YouTuber itemidir.
Her video da arkada durur.

Xiaomi'den
2500'e Seramik Isııtıcı + 3500'e de Hava Temizleyici alın işi 6000'e çözün. Evinde V15'i olan birisi olarak söylüyorum.

Aynısının philipsini kullanıyoruz yaz-kış çok iş görüyor alın aldırın

Bunu kim alıyor bunu toz alerjisi olanlar alıyor. Başına gelen bilir zor iştir Allah yardımcıları olsun. İş gördüğünü söylüyorlar.

Bunu dövizciler alıyor. Mekan ufak ve hava girişi sadece kapıdansa o para sayma makinasından gelen pis para kokusu odaya dolunca orada nefes almak çok zor oluyor. Fena bir biçimde işe yarıyor orada.

Onun dışında evlere de almak lazım ama 25 bintl burada öne çıkıyor. Uygun olsa, başarılı bir hava temizliği yapan cihazı eve alırım düşünmem fazla.

Geri