anakartın voltaj arttırımını destekliyorsa biraz araştırarak küçük adımlarla voltaj arttırarak test edebilirsin ama anlamıyorsan fazla voltaj verip sisteme zarar verebilirsin (prime 95 öneririm stabilite testi için ama occt de kullanabilirsin)Arakadaşlar ben E 7500 işlemcisini voltaj vermeden en fazla 3.17Ghz'e kadar çıkarabildim 288x11 şeklinde acaba daha fazla arttırılabilir mi ? Deneyimli olanlar cevaplarsa sevinirim.
Peki çarpan kilidi 11 de mi kalsın ?anakartın voltaj arttırımını destekliyorsa biraz araştırarak küçük adımlarla voltaj arttırarak test edebilirsin ama (prime 95 öneririm stabilite testi için ama occt de kullanabilirsin)
çarpan kilidini maximuma getir 11 en yüksekte isee 11 de kalsın ama bazı anakartlar 0.5 filan ek çarpan mı ne ayarlayabiliyordu galiba ama çok emin değilimPeki çarpan kilidi 11 de mi kalsın ?
Voltaj verirken kaçtan başlayıp kaça kadar artırmalıyım ?çarpan kilidini maximuma getir 11 en yüksekte isee 11 de kalsın ama bazı anakartlar 0.5 filan ek çarpan mı ne ayarlayabiliyordu galiba ama çok emin değilim
benim anakartım voltaj arttırımı desteklemediği için voltajsız oc yaptım bu konuda çok bir fikrim yok ama bu rehber işini görür gibiVoltaj verirken kaçtan başlayıp kaça kadar artırmalıyım ?