Neler Yeni

E-GPU NASIL YAPILIR?

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Google islemcinizin chipsetine bakin ona uygun bir islemci bulun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bu islemi yapmak biraz zor
evet bir ara araştırıyordum

Google islemcinizin chipsetine bakin ona uygun bir islemci bulun

Bu arada bu islemi yapmak biraz zor
pc fiyatları artınca bende böyle bir şey düşündüm

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Hayir laptopa harici ekran karti baglama bu arada toxic ihtiyac yok forumda olursa yazariz
hocam İşlemci olarak ne önerirsiniz?

Hayir laptopa harici ekran karti baglama bu arada toxic ihtiyac yok forumda olursa yazariz
ha birde ekran kartı olarak ne düşünüyorsunuz diye sormuştun Normal masaüstü ekran kartı oluyormu yoksa mobil işlemci olmak zorunlu mu?

Atyxah

80+ Silver
Kanka ben bayağı araştırmıştım ama hiç akıl mantık işi değil cidden

Sat yenisini al eğer kaliteli bir şey istersen aparatın fiyatı laptopun fiyatı kadar diğerleri de zaten dandik

Dandikle laptop ekranına görüntü veremiyosun diye biliyorum ve performans düşürüyor

İşlemcin de kötü zaten pindemin dolayı işlemciyi de değiştiremezsin

mental bey

80+ Bronze
PCI slotu ve Psu aliyorsun. Wifi kartinin oldugu yere bagliyorsun, Bios'tan varsa gerekli ayarlari yapiyorsun.

Tavsiye asla etmem. Paraciklarina ve laptopa yazik olabilir.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
PCI slotu ve Psu aliyorsun. Wifi kartinin oldugu yere bagliyorsun, Bios'tan varsa gerekli ayarlari yapiyorsun.

Tavsiye asla etmem. Paraciklarina ve laptopa yazik olabilir.
hmmmm peki ama fiyatları pahalı pahalı olmasa yenisini alıcaktım ama fiyat sorun

mental bey

80+ Bronze
hmmmm peki ama fiyatları pahalı pahalı olmasa yenisini alıcaktım ama fiyat sorun
Ben laptoptan masaustune gectim aylardir oynadiktan sonra tekrar laptopa gecince, laptopta oyun oynmanin ne kadar kotu oldugunu hisettim. Masaustundeki tadi vermiyor.

Yani oyun icin E GPU ile ugrasma derim. Parani biriktir ve guzel bir masaustu sistemi kur kendine.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Ben laptoptan masaustune gectim aylardir oynadiktan sonra tekrar laptopa gecince, laptopta oyun oynmanin ne kadar kotu oldugunu hisettim. Masaustundeki tadi vermiyor.

Yani oyun icin E GPU ile ugrasma derim. Parani biriktir ve guzel bir masaustu sistemi kur kendine.
Fiyatları düşerse hiç düşmez ama düşerse belki ama düşmez ise artık E gpu yaparım

hocam peki E gpu da masaüstü ekran kartı oluyormu yoksa laptop ekran kartımı lazım?

Son düzenleme:
Top Bottom