E-Kitap okumayı mı yoksa baskılı kitap okumayı mı tercih ediyorsunuz?

Reaksiyon skoru
38
E-Kitap okumayı mı yoksa baskılı kitap okumayı mı tercih ediyorsunuz? Ve neden?
Nedenini de yazarsanız memnun olurum. Ben baskılı kitap tercih ediyorum. Ayda en fazla 1 tane okuyabiliyorum.
Normalde anket koyacaktım ama beceremedim.

Nedenini de yazarsanız memnun olurum. Ben baskılı kitap tercih ediyorum. Ayda en fazla 1 tane okuyabiliyorum.
Çok iyi eserleri kütüphanemde bulundurmak için alıyorum ama genelde e-kitap çünkü beleş.

E-kitap okurken gözleriniz daha çabuk yorulmuyor mu? Meraktan soruyorum.
Parlaklığı düşükte tutuyorum daha çabuk yoruluyor tabii parlaklığı çok kısınca da uykum geliyor okurken ama bazı kitaplar 50 lira olmuş hatta çoğu kitap o civarlarda tabii ki baskılı kitabı tercih ederim ama maddi nedenlerden maalesef :(

E-Kitap tercih ediyorum. Baskılı kitap okursam aylık 1000 TL'yi kitaplara yatırmam gerekir.

Baskılı kitap okumayı tercih ediyorum.

Baskılı kitap ama 4 yıldır kitap okumadım.

Mesleki kitaplar hem çok nadir bulunduğu in hem gelmesi aylar süreceği ve tanesi ortalama 50dolar olduğunu varsayarsak bundan dolayı E-kitap kullanıyorum. Okulun e-kitap sistemi de var milyonlarca kitaba ulaşabiliyorum.

Ben kokusunu sevdiğim ve daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm için normal kitap okuyorum.

Baskılı kitap çünkü kitapları toplayarak koleksiyon yapıyorum ve bir de fiziksel olarak dokunmadan kitap okumuş gibi hissetmiyorum biraz saçma ama olsun

Baskılı kitap çünkü kitapları toplayarak koleksiyon yapıyorum ve bir de fiziksel olarak dokunmadan kitap okumuş gibi hissetmiyorum biraz saçma ama olsun
Bence saçma değil ben de fiziksel olarak hissetmeden okuyamıyorum. E-kitap okumayı da denedim ama çok rahatsız hissettim.

Herkesin tercihi farklı yönde olabilir ama hissiyat ve göz sağlığı için bence baskılı kitap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri