e-Spor için kablosuz mouse & mousepad önerisi

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
564
Selam arkadaşlar, sınırsız bütçe ile e-Spor için üretilmiş Custom mouse tamamen FPS odaklı bir mouse ve mousepad arıyorum "Ninjutsu Katana Superlight" ve "Razer Viper V2 Pro" bulabildim farklı mouse varsa bunlardan daha iyi önerileriniz var ise yazarsanız çok makbule geçer. Mousepad olarak endgame var bildiğim kadarı ile fakat daha farklı bir mousepad görmedim lütfen bilindik mousepad markalarını steelseries zowie vb. gibi markaları önermeyin hepsini denedim istediğim verimi alamadığım araştırabildiğim sadece endgame oldu ondan daha iyi bir mousepad biliyorsanız onuda yazarsanız çok makbule geçer teşekkürler. :peepokalp:

Hocam söylediğim iki adet mouse G PRO X'ten kat kat daha iyiler ama teşekkür ederim yine de :D

Adamın dediği mouselara bakın sizin önerdiğiniz mouselara bakın aynı segment bile değiller.

Benim bildiğim en iyi mousepad endgame.
https://youtube.com/c/Swarcow bu kanalda mouselar mousepadler ile ilgili bir sürü video var bir göz gezdirebilirsin.

Öyle bir şey yok benzer işler. 502 ile değil g pro superlight ile.
Nasıl yani hocam? Switch olarak sensor olarak grip olarak daha önde daha üst düzey segmentteler nasıl benzer oluyorlar acaba?

Nasıl yani hocam? Switch olarak sensor olarak grip olarak daha önde daha üst düzey segmentteler nasıl benzer oluyorlar acaba?
Sensor olarak Hero 25k ile 3370 kıyasına girecek kadar önemliyse focus+ alabilirsiniz :D grip olarak önde olmak diye bir şey olamaz elinize yatkın olan diye bir şey olabilir switchleri hakkın da bilgim yok bu faktörler göze alındığında kesinlikle kat kat iyi diye bir durum da ortaya çıkamaz.

Sensor olarak Hero 25k ile 3370 kıyasına girecek kadar önemliyse focus+ alabilirsiniz :D grip olarak önde olmak diye bir şey olamaz elinize yatkın olan diye bir şey olabilir switchleri hakkın da bilgim yok bu faktörler göze alındığında kesinlikle kat kat iyi diye bir durum da ortaya çıkamaz.
Bahsettiğim mouselar custom hale getirelerek daha performanslı olabiliyor sensor değişerek switch değişerek griplerin basım mesafeleri düşürülebiliyor vs :( neyse hocam bu konuda tartışmaya girmeyeceğim herkesin doğrusu kendine ben öneri arıyorum sadece.

Hocam söylediğim iki adet mouse G PRO X'ten kat kat daha iyiler ama teşekkür ederim yine de :D
switch farkı var diye biliyorum bütçede sorun yoksa kendi söylediğiniz mouse satın alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,121
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri