kanka key gelir gelmesinede steam ile fiyat aynıyken niye bu siteden aldın?Bu siteden last of us part 1 önsatış satın aldım. Keyi hala göndermediler. Çıkınca mı gönderecekler? Uncharted tavsiye eder misiniz bu arada.
Steamde aynı fiyat zaten niye oradan aldın ?Bu siteden last of us part 1 önsatış satın aldım. Keyi hala göndermediler.
oyun daha çıkmadı ki nasıl göndersinler hocam çıkınca gönderirler site güvenilir, 5dk'da falan geliyor kod.Bu siteden last of us part 1 önsatış satın aldım. Keyi hala göndermediler. Çıkınca mı gönderecekler? Uncharted tavsiye eder misiniz bu arada.
Steamde aynı fiyat zaten niye oradan aldın ?
Lastetail kodu ile 450'ye geliyordu.kanka key gelir gelmesinede steam ile fiyat aynıyken niye bu siteden aldın?
İyiymiş o zaman, oyun çıkınca verirler.Lastetail kodu ile 450'ye geliyordu.
saymaz hocam neden ve nasıl saysın. alışveriş yaptığın yer steam değil ki, e-tail.Steam anahtarı olduğundan nays bunu steam alışverişi olarak sayıyor mu, deneyen var mı?
Doğru, anahtarı onlar önceden alıp dağıtıyor. Bir nevi alışveriş yapıyoruz direkt.saymaz hocam neden ve nasıl saysın. alışveriş yaptığın yer steam değil ki, e-tail.
Ön sipariş oyunu almadıysan dc'den yazabilirsin dostum. Oradan hızlı dönüş alırsınAlışverişi yaptım 2 saat kadar oldu ama kod gelmedi daha. Gece diye mi acaba