Bünyamina
80+ Platinum
Hocam Daha Yeni Amazon GE Satıcısından Ryzen 5 - 5600X Almıştım
Gümrüğe Takılmaz Değil Mi ?
Hocam Daha Yeni Amazon GE Satıcısından Ryzen 5 - 5600X Almıştım
Gümrüğe Takılmaz Değil Mi ?
Tamam ..filistin ppli birinin max zeka seviyesi bu kadar olur zaten. ticaretten anlasanız şuan yahudiler değil araplar dünya devi olurdu. her neyse. matrahta vergi gözükmemesinin nedeni, kar oranının tamamının yeni yatırımlara, müşterilere, mal alımına vs harcanması nedeniyle vergiden muaf tutulur ticaret yapan firmalar. bu sadece gelir vergisini kapsar. onun haricinde tüm firmalar istisnasız kdv ödemektedir. burada onu göremezsiniz. getir neden her gün 50tl kupon dağıtıyor? hepsiburada, trendyol, amazon neden prime üyelik altında müşterilere ücretsiz kargo sunuyor? ki 10 tane sipariş verseniz 600 lira kargo maliyeti doğuyor ki firmalar bunu sizin adınıza ödüyor. tüm bunlar da kar marjından yapıldığı için firma para kazanamıyor daha doğrusu kazandığını tekrardan müşterilere yada yatırımlara harcıyor. migros neden 1 alana 1 bedava kampanyası falan yapıyor anlamanız lazım. vergi ödemek yerine böyle promosyonlar yaparak müşteri çekip rekabet fırsatını güçlendiriyorlar.
Yok be hocam amazona niye garezim olsun Twitter'de denk geldi paylaştımneden sadece amazonu cımbızla çekip aldın merak ettim
* sasa polyester
* getir
* amazon
* trendyol
* yemek sepeti
* atasay
* limak inşaat
* taş yapı
* dap yapı
* gediz elektrik
* sinpa
* tüvtürk
* ariş pırlanta,
* demirören holding
* zen pırlanta,
* hepsiburada
* martı
* cengiz holding
bunlarda varken
Onun Ben Ruhunu Emerim Takılırsa .Takılmaz hocam ama görevlinin o anki ruh haline bağlı tr'deki
başlık sadece amazon olmamalı o zaman e ticaret siteleri olması lazım değil mi sonuçta listede birden fazla e ticaret sitesi varTamam ..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok be hocam amazona niye garezim olsun Twitter'de denk geldi paylaştım
Hiç belli olmaz
E-Ticaret Devi Demiş Adam Zatenbaşlık sadece amazon olmamalı o zaman e ticaret siteleri olması lazım değil mi sonuçta listede birden fazla e ticaret sitesi var
Amazon kötü hocam ya eskisi gibi müşteri desteği yok hyperx marka klavye aldım büyük sıkıntıdayim ürün elimde kaldı detay vermiyorum konum var bununla ilgilibaşlık sadece amazon olmamalı o zaman e ticaret siteleri olması lazım değil mi sonuçta listede birden fazla e ticaret sitesi var
valla sana şöyle söylim geçen sene aldıgım monitoru iade aldilar üstüne tam ücret iadesi yapildi kime göre kötüAmazon kötü hocam ya eskisi gibi müşteri desteği yok hyperx marka klavye aldım büyük sıkıntıdayim ürün elimde kaldı detay vermiyorum konum var bununla ilgili
Bana doa belgesi getir diyor teknik servis biz desteği kestik diyor hyperx'e (HP) TEKNİK SERVİS şanslısın sen demekkivalla sana şöyle söylim geçen sene aldıgım monitoru iade aldilar üstüne tam ücret iadesi yapildi kime göre kötü
O senın şansına.4kg royal canin kedi maması aldım patlak çıktı.Para iadesi yapıp ürün sizde kalıp imha edebilrsinz dediler.Tabi ki etmedim sokak kedilerine dağıttım.Amazon kötü hocam ya eskisi gibi müşteri desteği yok hyperx marka klavye aldım büyük sıkıntıdayim ürün elimde kaldı detay vermiyorum konum var bununla ilgili