Yardım E ticaret sitesi kurdum

berk0101

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar ben arkadaşımla ortak yeni bir e-ticaret sitesi açtım bana önerileriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar ben arkadaşımla ortak yeni bir e-ticaret sitesi açtım bana önerileriniz var mı?
2025-05-14_22h18_05.webp

hocam bu kısım hatalı üst limiti ayarladıktan sonra gidiyor

kanka niye her şey 700 lira pantolon tişört polo yaka gömlek falan hepsi 700

Alıntıyı görüntüle
hocam bu kısım hatalı üst limiti ayar
Mal ettiğin fiyatlar aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Madem baktın sence arttırmam gereken ürün var mı

Satışların nasıl hocam kendi web sitende ayrıca diğer e ticaret sitelerinde mağazanız varmı?

hocam öncelikle hayırlı olsun, bu tarz işletmelerde benim tek sorunum bedenlerin ölçülerinin yazılmaması, mankenin giydiği beden yazılmış ama bedenlerin olculeri yazılmayınca ister istemez müşterinin aklında soru işareti oluyor ve aldıktan sonra büyük geldi küçük geldi muhabbetinden dolayı iadeyle uğraşıyoruz.

Bende cpanel ve wordpress ile yapmaya çalışıyorum, zorlanıyorum. Nasıl yaptınız?

2013 yılından beri e ticaret yapıyorum. İlk gözüme takılan düzeltmeni önerdiğim kısım ürün görselleri. E ticarette ürün değil görsel satıyor genel olarak ürünler kat kat duruyor çekimlerde buna dikkat ederek revizeye gidebilirsiniz. Onun dışında yine görsellerde ürünün detay fotoğraflarına ekleme yapabilirsin yani müşteri fotoğraftan kumaşın dokusunu algıladığında satın alma oranı yükseliyor. Ayrıca belirli bir görsel çözünürlük standardı olmalı örneğin sadece 1200x1800 çözünürlüğü. Aşağıda farklı görsel çözünürlüğünden dolayı anasayfadaki kaymanın ss ini ilettim.

Ek olarak biraz daha siteyi gezdim fotoğraflardel hep cepte çekilmiş neredeyse hep eller cepte hem de salınmış olarak çekebilirsiniz fotoğrafları

1747406959847.webp

Şimdilik gözüme takılanlar bunlar. Ayrıca sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin

Bende cpanel ve wordpress ile yapmaya çalışıyorum, zorlanıyorum. Nasıl yaptınız?
Hazır shopify altyapısı ile her şey yapabilirsin. Çok büyük bir kütüphanesi var

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Enco
2013 yılından beri e ticaret yapıyorum. İlk gözüme takılan düzeltmeni önerdiğim kısım ürün görselleri. E ticarette ürün değil görsel satıyor genel olarak ürünler kat kat duruyor çekimlerde buna dikkat ederek revizeye gidebilirsiniz. Onun dışında yine görsellerde ürünün detay fotoğraflarına ekleme yapabilirsin yani müşteri fotoğraftan kumaşın dokusunu algıladığında satın alma oranı yükseliyor. Ayrıca belirli bir görsel çözünürlük standardı olmalı örneğin sadece 1200x1800 çözünürlüğü. Aşağıda farklı görsel çözünürlüğünden dolayı anasayfadaki kaymanın ss ini ilettim

Alıntıyı görüntüle

Şimdilik gözüme takılanlar bunlar. Ayrıca sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin

Hazır shopify altyapısı ile her şey yapabilirsin. Çok büyük bir kütüphanesi var
Bakarım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,925
Üyeler
184,078
Son üye
looks