Merhaba arkadaşlar ben arkadaşımla ortak yeni bir e-ticaret sitesi açtım bana önerileriniz var mı?
![]()
Alıntıyı görüntüle
hocam bu kısım hatalı üst limiti ayarladıktan sonra gidiyor
Alıntıyı görüntüle
hocam bu kısım hatalı üst limiti ayar
Mal ettiğin fiyatlar aynıkanka niye her şey 700 lira pantolon tişört polo yaka gömlek falan hepsi 700
Madem baktın sence arttırmam gereken ürün var mıkanka niye her şey 700 lira pantolon tişört polo yaka gömlek falan hepsi 700
Tam fiyatlar yerine 699.99 TL civarında fiyatlar kullan ayrıca çok fazla aynı fiyatta ürün olmasın bazıları 649.99 TL falan anladın senMerhaba arkadaşlar ben arkadaşımla ortak yeni bir e-ticaret sitesi açtım bana önerileriniz var mı?
![]()
Hazır shopify altyapısı ile her şey yapabilirsin. Çok büyük bir kütüphanesi varBende cpanel ve wordpress ile yapmaya çalışıyorum, zorlanıyorum. Nasıl yaptınız?
Bakarım hocam.2013 yılından beri e ticaret yapıyorum. İlk gözüme takılan düzeltmeni önerdiğim kısım ürün görselleri. E ticarette ürün değil görsel satıyor genel olarak ürünler kat kat duruyor çekimlerde buna dikkat ederek revizeye gidebilirsiniz. Onun dışında yine görsellerde ürünün detay fotoğraflarına ekleme yapabilirsin yani müşteri fotoğraftan kumaşın dokusunu algıladığında satın alma oranı yükseliyor. Ayrıca belirli bir görsel çözünürlük standardı olmalı örneğin sadece 1200x1800 çözünürlüğü. Aşağıda farklı görsel çözünürlüğünden dolayı anasayfadaki kaymanın ss ini ilettim
Alıntıyı görüntüle
Şimdilik gözüme takılanlar bunlar. Ayrıca sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hazır shopify altyapısı ile her şey yapabilirsin. Çok büyük bir kütüphanesi var