MamiKK
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 2,005

Amerika ve AlmanyaHocam amazon tr de mi satış yapıyorsunuz

Amerika ve AlmanyaHocam amazon tr de mi satış yapıyorsunuz
Bende o türden başlamak istiyorum da hocam acaba nasıl başlıyabilirim bi önerdiğiniz video ya da bi makale var mıdırAmerika ve Almanya
Yok hocam şirket kuracağım şu an zaten de, atıyorum 5 kişiden 25 ürün yerine şirket kurup direkt 25 ürün almak arasında vergi olarak bir fark var mı? Dediğiniz gibi yapacağım bir anda girmeyeceğim, elimde kalırsa üzülmeyeceğim ürünler de 5-10 ar tane alıp ürün ve kendimi deneyeceğim. Son dediğiniz stok bekletme muhabbetini anlayamadım ama.Kendi şirketinizi kurmanız gerekiyor. Sonrası biraz daha basit, tabii Bi dünya yükümlülük vs. Var. ama benim tavsiyem bu işe Bi anda girmeyin önce kendinizi deneyin. Yavaş yavaş alın bir şeyler mesela 5 tane hakkınız var şuan. Çevrenizden 5 kişi daha bulsanız en az 25 tane ürün geçirirsiniz. Kendinizi denemeden bilemezsiniz. Ayrıca neyin satıp satmayacağı belli olmuyor. Sektöre göre değişiyor. Örneğin saat getirdin diyelim, satamazsın şubatta alıp stoklayacan, Mart nisan mayıs bak gör nasıl satıyor. Ama tabii bunları ben deneyerek öğrendim. Siz de öyle öğreneceksiniz.
Ufak çaplı bir araştırma sonrası her şey çözülüyor, google ve YouTube da bir sürü konu ve video var konuyla alakalı, önerdiğim birisi yok çünkü ordan burdan topladığım bilgiler ile giriştim, birinin dedigi birinin dedigini tutmuyorBende o türden başlamak istiyorum da hocam acaba nasıl başlıyabilirim bi önerdiğiniz video ya da bi makale var mıdır
Knk peki yurt dışından vergi levhası falan çıkartmak lazımmış doğru muSöylediklerimin hiçbiri Yatırım Tavsiyesi Değildir, Kendi bildiklerimi sizlerle paylaştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ufak çaplı bir araştırma sonrası her şey çözülüyor, google ve YouTube da bir sürü konu ve video var konuyla alakalı, önerdiğim birisi yok çünkü ordan burdan topladığım bilgiler ile giriştim, birinin dedigi birinin dedigini tutmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ise girmek isteyen arkadaşlar, cok dikkatli olmalisiniz her an bi yerden sorun çıkabiliyor, aktif olmak önemli vergilerinizi takip etmelisiniz, herkesin sattığı seyleri satmamalisiniz, bir gun gulerken bir gun aglayabiliyorsunuz
Merhaba , Amazon Avrupa da satacağımız ürünleri amazon Türkiye deposuna teslim edebiliyor muyuz ? Türkiye depo kendisi yurtdışı depoya götürüyor mu ?Ben ürünlerimin bazıları kendi üretiyorum bazılarını AliExpress den alıyorum,
Ben Amerika ve Almanyada pazarında 'Amazon FBA Private Label' satış modeli olarak satış yapıyorum,
Dilerseniz satış modeli olarak Arbitrage da yapabilirsiniz, ben reklam olmaması adına özelden bir kaç şey yazacağım.