Neler Yeni

E-Ticaret'e nasıl başlanır?

En İyi Cevap
3
Kendi şirketinizi kurmanız gerekiyor. Sonrası biraz daha basit, tabii Bi dünya yükümlülük vs. Var. ama benim tavsiyem bu işe Bi anda girmeyin önce kendinizi deneyin. Yavaş yavaş alın bir şeyler mesela 5 tane hakkınız var şuan. Çevrenizden 5 kişi daha bulsanız en az 25 tane ürün geçirirsiniz. Kendinizi denemeden bilemezsiniz. Ayrıca neyin satıp satmayacağı belli olmuyor. Sektöre göre değişiyor. Örneğin saat getirdin diyelim, satamazsın şubatta alıp stoklayacan, Mart nisan mayıs bak gör nasıl satıyor. Ama tabii bunları ben deneyerek öğrendim. Siz de öyle öğreneceksiniz.
Yok hocam şirket kuracağım şu an zaten de, atıyorum 5 kişiden 25 ürün yerine şirket kurup direkt 25 ürün almak arasında vergi olarak bir fark var mı? Dediğiniz gibi yapacağım bir anda girmeyeceğim, elimde kalırsa üzülmeyeceğim ürünler de 5-10 ar tane alıp ürün ve kendimi deneyeceğim. Son dediğiniz stok bekletme muhabbetini anlayamadım ama.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Söylediklerimin hiçbiri Yatırım Tavsiyesi Değildir, Kendi bildiklerimi sizlerle paylaştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende o türden başlamak istiyorum da hocam acaba nasıl başlıyabilirim bi önerdiğiniz video ya da bi makale var mıdır
Ufak çaplı bir araştırma sonrası her şey çözülüyor, google ve YouTube da bir sürü konu ve video var konuyla alakalı, önerdiğim birisi yok çünkü ordan burdan topladığım bilgiler ile giriştim, birinin dedigi birinin dedigini tutmuyor

Bu ise girmek isteyen arkadaşlar, cok dikkatli olmalisiniz her an bi yerden sorun çıkabiliyor, aktif olmak önemli vergilerinizi takip etmelisiniz, herkesin sattığı seyleri satmamalisiniz, bir gun gulerken bir gun aglayabiliyorsunuz

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Söylediklerimin hiçbiri Yatırım Tavsiyesi Değildir, Kendi bildiklerimi sizlerle paylaştım.

Ufak çaplı bir araştırma sonrası her şey çözülüyor, google ve YouTube da bir sürü konu ve video var konuyla alakalı, önerdiğim birisi yok çünkü ordan burdan topladığım bilgiler ile giriştim, birinin dedigi birinin dedigini tutmuyor

Bu ise girmek isteyen arkadaşlar, cok dikkatli olmalisiniz her an bi yerden sorun çıkabiliyor, aktif olmak önemli vergilerinizi takip etmelisiniz, herkesin sattığı seyleri satmamalisiniz, bir gun gulerken bir gun aglayabiliyorsunuz
Knk peki yurt dışından vergi levhası falan çıkartmak lazımmış doğru mu

ucahatay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Can Hatay
E-ticaret yapabilmen için pek çok farklı süreci halletmen gerekiyor. Farklı farklı parametreler bulunuyor. Öncelikle vergi levhanın olması lazım. Bunun içinde bir şirket kurmalısın. Burada en avantajlısı şahıs şirketi kurmak.

Bunun dışında ürününü belirlemelisin. Her ürünü satamazsın, doğru ürünü bulman gerekir. Ve tabi bir site açman faydalı olacaktır. Site dışından da e-ticaret yapılabilir ama kendi siteni geliştirmen daha iyi olacaktır. Bir tane makale gördüm. Altta inceleyebilirsin orada neler yapabileceğin ile ilgili fikir edinebilirsin.

https://www.temasis.net/blog/e-ticaret-yapmak

zemuria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Raşit şah
Ben ürünlerimin bazıları kendi üretiyorum bazılarını AliExpress den alıyorum,
Ben Amerika ve Almanyada pazarında 'Amazon FBA Private Label' satış modeli olarak satış yapıyorum,
Dilerseniz satış modeli olarak Arbitrage da yapabilirsiniz, ben reklam olmaması adına özelden bir kaç şey yazacağım.
Merhaba , Amazon Avrupa da satacağımız ürünleri amazon Türkiye deposuna teslim edebiliyor muyuz ? Türkiye depo kendisi yurtdışı depoya götürüyor mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,403
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom