Çıkmaz ödediniz zatenEkstra vergi çıkar mı? Para birimini dolara çevirince 9.47 dolara geliyor.(308 TL)
İkinciyi Z94'mü alsam aceba linkini atar mısın hocam?Z94 480tl beyazı 580tl
İkinciyi Z94'mü alsam aceba linkini atar mısın hocam?
RU seçmişsin satıcıya yaz En göndersin.Alıntıyı görüntüle
Ben sipariş verdim de GB-RU yazıyor Rusça klavye gelmez İnşallah hocam ben ENG seçmiştim.
Satıcıya nereden yazabilirim Aliexpressten daha önce sipariş vermedim.E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Beyaz ve Mor dışında rengarenk ledler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RU seçmişsin satıcıya yaz En göndersin.
RGB ve hotswap mi bunlarda?E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Beyaz ve Mor dışında rengarenk ledler var.
RU seçmişsin satıcıya yaz En göndersin.
Vallahi bende senelerdir tek tüm sipariş ediyorum nerede olduğunu unuttum.Satıcıya nereden yazabilirim Aliexpressten daha önce sipariş vermedim.
RGB değil Hotswap. Beyaz olan Beyaz Led mor olan mor Led diğerleri sabit gökkuşağıRGB ve hotswap mi bunlarda?
Buldum değiştirdiler Teşekkürler.Vallahi bende senelerdir tek tüm sipariş ediyorum nerede olduğunu unuttum.
Ben 686 tamamen beyaz ve gri beyaz arasında kaldım bu sefer portekiz düzeninde alacağım ingilizce Z11'i ingilizce seçmiştimVallahi bende senelerdir tek tüm sipariş ediyorum nerede olduğunu unuttum.
RGB değil Hotswap. Beyaz olan Beyaz Led mor olan mor Led diğerleri sabit gökkuşağı
TKL değil kiZ94 480tl beyazı 580tl