Bayramdurmus
80+ Bronze
pudding keycapsler aliexpres'de vergi dahil 90 TL 119 tuş almak isteyen sıcak fırsatlara baksın yeni konu
Tam boy istiyorsan z94 bakabilirsin bu fiyata bundan daha iyisi bidaha gelmez hayattaBu Klavye bu fiyata alınır mı nasıl ? ilk defa böyle bir klavye alıcam bundan iyisi var mı
bunların fiyatı normal mi peki vergisiz 375 ucuz muTam boy istiyorsan z94 bakabilirsin bu fiyata bundan daha iyisi bidaha gelmez hayatta
Ucuz ben z11 aldım tam istiyosan z94 ü al geçbunların fiyatı normal mi peki vergisiz 375 ucuz mu
hangisi daha iyi z94 den veya fiyat farkı nedirTam boy istiyorsan z94 bakabilirsin bu fiyata bundan daha iyisi bidaha gelmez hayatta
Link bende hatalı?Yeni hesapla satın alın.
E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Nasıl ya ben konuya bakmadan şimdi aldım iptal mi hocamArkadaşlar sabah z11 den 1 tane çektim. Şimdi konuya bakayım dedim herkes iade etmeyi vs mi düşünüyor? Daha iyisi fln mı var ben de mi iade edeyim?
Neler oldu bi özet geçin de 30 sayfa okumayayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyice stres oldum z94 mü alıyor herkes anlamadım ya
Anlayabilsem bi fikir vericem ama iyice karıştı kafam anlamadımHocam bu klavye hot swap okey fakat 3pin mi switchdestekliyor 5pin mi Gateron v3 pro yellow swtich almayı düşünüyorum 3pin ve pudding keycap alıcam birde içini evafoam ve kağıtbant ile modladım mı miss.
Nasıl ya ben konuya bakmadan şimdi aldım iptal mi hocam
Hocam onlar sanırım keyfine denemelik fln alıyor hangisi hoşunuza gittiyse bütçeniz hangine uygunsa onu alın rahatınıza bakın bende Z686 aldım o hoşuma gitti.Arkadaşlar sabah z11 den 1 tane çektim. Şimdi konuya bakayım dedim herkes iade etmeyi vs mi düşünüyor? Daha iyisi fln mı var ben de mi iade edeyim?
Neler oldu bi özet geçin de 30 sayfa okumayayım.
İyice stres oldum z94 mü alıyor herkes anlamadım ya
ben küçük sevmiyom diye z94 aldım öbürü de fırsat fiyatAnlayabilsem bi fikir vericem ama iyice karıştı kafam anlamadım
Biri anlatsın arkadaşlar lütfen. Strese soktunuz adamı.