Şu 90tl ye yeni konu açılmış o iyi mi acaba? Güzel gibi. Bir de hocam z686 alsam daha mı iyi olur?Hocam Akko markasında birtek CS Vintage White modelini biliyorum birde herkesin dilinde olan Gateron Pro V3 Yellow var yüksek olasılıkla alırsam Gateron alıcam. Akko'nunda bir çok switchi var iyide bir markadır ama araştırması sıkıcı geldi. Keycap olarakta puding almayı düşünüyordum fakat nokta ışıklandırma bulunuyor her tuşun altında birer tane olacak şekilde kötü gözüküyordu görsellerde aliexpressteki pudingkeycapler, pudingten ziyade çok saydam yapmışlar ledi direk gözüküyordu sağlam bir puding almak lazım veya sakura keycap alıcam beyaz kiraz ağacı yapraklı dökümü olan .
İyi hocam ben sabah 350 ye çekmiştim hala alınır fiyat ama. Tr fiyatı 1200 ztn.Hocam vergi dahil 442 tl verdim z11 aldım iyi midir ?
pudding keycapsler indirime girmiş 90 liraya sipariş verdim onlarıda hocam aliexpresstenNeredeyse klavye fiyatına geliyor hocam aliexpress keycap konusunda hep bi tık pahalı kalıyor temudan bu tarz bir şey düşerse bende düşünebilirim setupla baya uyumlu olur aslında özellikle mousepad
Şuan kullandığın tuşlar nasılsa aynı yerdeler. Bazı semboller garip yerlerde onada yavaş yavaş alışıyorsun.Bir de ilk defa yurtdışından klavye alıyorum türkçe karakterler nasıl oluyor ?
link atar mısınızpudding keycapsler indirime girmiş 90 liraya sipariş verdim onlarıda hocam aliexpressten
Bende aldım hocam teşekkürlerpudding keycapsler indirime girmiş 90 liraya sipariş verdim onlarıda hocam aliexpressten
bende ilk z11 almıştım sonradan z686 ya cevirdim arasında sanırım z686 da yön tuşları ve del gibi bir iki tuş varmış daha önce küçük klavye kullanmadığımdan yön tuşları olsun istedim ben hem bu yüzden hemde rgb olduğundan tercih ettim. Kalite bakımından pek farkları yok sanırım. Senin zevkine tercihine bağlı arada nerdeyse 200 tl oynuyor cünkü.Şu 90tl ye yeni konu açılmış o iyi mi acaba? Güzel gibi. Bir de hocam z686 alsam daha mı iyi olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi hocam ben sabah 350 ye çekmiştim hala alınır fiyat ama. Tr fiyatı 1200 ztn.
İade mi ettinbende ilk z11 almıştım sonradan z686 ya cevirdim arasında sanırım z686 da yön tuşları ve del gibi bir iki tuş varmış daha önce küçük klavye kullanmadığımdan yön tuşları olsun istedim ben hem bu yüzden hemde rgb olduğundan tercih ettim. Kalite bakımından pek farkları yok sanırım.
Bende aynısını yapmak istiyorum yardımcı olur musunbende ilk z11 almıştım sonradan z686 ya cevirdim arasında sanırım z686 da yön tuşları ve del gibi bir iki tuş varmış daha önce küçük klavye kullanmadığımdan yön tuşları olsun istedim ben hem bu yüzden hemde rgb olduğundan tercih ettim. Kalite bakımından pek farkları yok sanırım. Senin zevkine tercihine bağlı arada nerdeyse 200 tl oynuyor cünkü.
200tl ye değmez bence ya. Ama z11 de rgb zaten. Değil mi? Ben mi yanlış biliyorum. Öyle yazıyor çünkü.bende ilk z11 almıştım sonradan z686 ya cevirdim arasında sanırım z686 da yön tuşları ve del gibi bir iki tuş varmış daha önce küçük klavye kullanmadığımdan yön tuşları olsun istedim ben hem bu yüzden hemde rgb olduğundan tercih ettim. Kalite bakımından pek farkları yok sanırım. Senin zevkine tercihine bağlı arada nerdeyse 200 tl oynuyor cünkü.
sadece sarı200tl ye değmez bence ya. Ama z11 de rgb zaten. Değil mi? Ben mi yanlış biliyorum. Öyle yazıyor çünkü.
evet dün gece aldıktan 2 3 saat sonra iade edip başka hesaptan z686 almıştım.İade mi ettin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende aynısını yapmak istiyorum yardımcı olur musun