Neler Yeni

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Ellsy

80+ Bronze
Kargoya verilmis benimkide @GirayHan tesekkurler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah Bakır
az önce satın aldım vergi dahil 510 lira. İyi bir fiyatmı? genelde boyle durumlarda indirim ayağına 500 tl olan bir eşyayı 2000 liradan indirmiş gibi gösteriyorlar diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
530 ödedim ben ama yukarıda bi arkadaş 480 yazmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

dolar olarak ödemiş olabilir
Hocam siz hangisini önerirsiniz. Daha önce bu tarz klavye almadım ondan soruyorum.

az önce satın aldım vergi dahil 510 lira. İyi bir fiyatmı? genelde boyle durumlarda indirim ayağına 500 tl olan bir eşyayı 2000 liradan indirmiş gibi gösteriyorlar diye biliyorum.
510 iyi yine. Biraz daha indirim vardır ama bitmiş sanırım. Ben 350 civarı almıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah Bakır
Hocam siz hangisini önerirsiniz. Daha önce bu tarz klavye almadım ondan soruyorum.

510 iyi yine. Biraz daha indirim vardır ama bitmiş sanırım. Ben 350 civarı almıştım.
Hay aklımı seveyım rus klavye almışım. Yapabileceğim bir şey varmı ona göre iptal edicem?

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut

Adam z94 e 510 tl ödedi büyük ihtimalle 309 tl civarına alınabiliyordu z11 de

Armi3067

80+ Bronze

Hocam ben Z11'i aldım, gelsin testlerini yapacağım kafamda zaten bir proje var fakat önce ürünü göreyim belki default hali kısa süreliğine idare eder beni zaten halihazırda klavyem var. Asıl alma amacım iyibir switch takımı almak (Akko veya Gateron), Puding ve custom desenli keycap, birde kendi yapacağım ses yalıtımı için evafoam, kağıt bant vs. ile modlamak amacım bu fakat kalvye iyi gibi. Yorumları biraz okudum genellikle alternatif ve isteğe göre bir kıyaslama olmuş kimi beyaz istemiş kimi tam klavye isteyen varsa bunu alsın vs. tahminimce de zaten bu klavyeler neredeyse birbirleriyle aynı sonuç olarak çin klavyesi abartı fark olmaksızın sizin tercihinize yönelik alım yapabilirsiniz. Razer Cynosa Chroma var şuan, daha kısa, mekanik ve modlama el verişli bir klavye arıyordum en ucuzu buydu şuan forum sayesinde bulduğum ve bu Z11T'nin default halide baya iş görür diyen ve beğenen var bence iade ile uğraşmayın gelsin derim klavye. Z11'den devam 300TL'ye miss gibi klavye baktım sarmadı dediğim gibi yine yeni hesap açarak indirimli aliexpressten diğer saydığım ürünleri alırım. Hatta alıcaktım fakat klavyeyi beklemek istiyorum belki beğenirim hemen modlamam boşuna ekstra ücretin altına girmiyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Hocam ben Z11'i aldım, gelsin testlerini yapacağım kafamda zaten bir proje var fakat önce ürünü göreyim belki default hali kısa süreliğine idare eder beni zaten halihazırda klavyem var. Asıl alma amacım iyibir switch takımı almak (Akko veya Gateron), Puding ve custom desenli keycap, birde kendi yapacağım ses yalıtımı için evafoam, kağıt bant vs. ile modlamak amacım bu fakat kalvye iyi gibi. Yorumları biraz okudum genellikle alternatif ve isteğe göre bir kıyaslama olmuş kimi beyaz istemiş kimi tam klavye isteyen varsa bunu alsın vs. tahminimce de zaten bu klavyeler neredeyse birbirleriyle aynı sonuç olarak çin klavyesi abartı fark olmaksızın sizin tercihinize yönelik alım yapabilirsiniz. Razer Cynosa Chroma var şuan, daha kısa, mekanik ve modlama el verişli bir klavye arıyordum en ucuzu buydu şuan forum sayesinde bulduğum ve bu Z11T'nin default halide baya iş görür diyen ve beğenen var bence iade ile uğraşmayın gelsin derim klavye. Z11'den devam 300TL'ye miss gibi klavye baktım sarmadı dediğim gibi yine yeni hesap açarak indirimli aliexpressten diğer saydığım ürünleri alırım. Hatta alıcaktım fakat klavyeyi beklemek istiyorum belki beğenirim hemen modlamam boşuna ekstra ücretin altına girmiyim.
Anladım hocam yani iade etmek sorun olmaz daha kargoya verilmedi zaten z686 da hoş geldi bana. Rgb ise onu mu alsam bilemedim. Bir de önerdiğiniz keycaps var mıdır? Alayım bende, ilk defa custom klavye alıyorum çünkü.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
baba merhaba
klavye tl ödeyerek değilde dolar ile ödediğimiz de banka komisyon almıyor mu ? tl , dolar olarak çevirdiği için

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Anladım hocam yani iade etmek sorun olmaz daha kargoya verilmedi zaten z686 da hoş geldi bana. Rgb ise onu mu alsam bilemedim. Bir de önerdiğiniz keycaps var mıdır? Alayım bende, ilk defa custom klavye alıyorum çünkü.
Hocam biri tavsiye versin be. Z686 ile z11 arasındaki farklar neler? İade edip z686 alasım geldi şimdi de :D

Armi3067

80+ Bronze
Hocam Akko markasında birtek CS Vintage White modelini biliyorum birde herkesin dilinde olan Gateron Pro V3 Yellow var yüksek olasılıkla alırsam Gateron alıcam. Akko'nunda bir çok switchi var iyide bir markadır ama araştırması sıkıcı geldi. Keycap olarakta puding almayı düşünüyordum fakat nokta ışıklandırma bulunuyor her tuşun altında birer tane olacak şekilde kötü gözüküyordu görsellerde aliexpressteki pudingkeycapler, pudingten ziyade çok saydam yapmışlar ledi direk gözüküyordu sağlam bir puding almak lazım veya sakura keycap alıcam beyaz kiraz ağacı yapraklı dökümü olan .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix
Top Bottom