Belalı Civciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 562
ilk sipariş indirimi geri gelirmi acabaArtık herkes almıştır diye düşünüyorum hepinize hayırlı olsun aliexpress indirimleri bitti.
ilk sipariş indirimi geri gelirmi acabaArtık herkes almıştır diye düşünüyorum hepinize hayırlı olsun aliexpress indirimleri bitti.
Bence 1 ay sonra filan gelir bir anda çok yüklenme oldu.ilk sipariş indirimi geri gelirmi acaba
hayat bittiArtık herkes almıştır diye düşünüyorum hepinize hayırlı olsun aliexpress indirimleri bitti.
Hayat harbi bitti şu fiyatları görünce bi üzüldüm yahayat bitti
bu etkinlikmiydi yoksa eskiden gelen devamlı birşeymi kaldırdılarBence 1 ay sonra filan gelir bir anda çok yüklenme oldu.
ama her şey beleşti ya abartısızHayat harbi bitti şu fiyatları görünce bi üzüldüm ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu etkinlikmiydi yoksa eskiden gelen devamlı birşeymi kaldırdılar
100 tl ye 120 parçalı tornavida seti aldım 40 tl ye zaten tek uçlu tornavida satıyolarama her şey beleşti ya abartısız
Neden dolar yapmalıyız? Ve nasıl yapıyoruzBu fiyata TKL ve hot-swap klavye almak gayet iyi. Para birimini dolar yapıp almayı unutmayın.
Alıntıyı görüntüle![]()
E-YOOSO Z77 gökkuşağı USB mekanik oyun kablolu fransız klavye 87 tuşları mavi anahtarı bilgisayar PC Laptop için Gamer - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
BU etkinlik çok eskiden beri var hiç kalktığını hatırlamıyorum.Hayat harbi bitti şu fiyatları görünce bi üzüldüm ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu etkinlikmiydi yoksa eskiden gelen devamlı birşeymi kaldırdılar