Neler Yeni

e2clock.gcp.gvt2.com sitesi nedir ?

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
merhaba arkadaşlar kaspersky böyle bir uyarı veriyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (262).png
    Ekran Görüntüsü (262).png
    214.4 KB · Hit: 109

EmreTRk

80+ Bronze

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site ssl kullanmıyor yani kullanıcı bilgileriniz şifrelenmeden alınıyor. Gerekli olmayan bir site ise giriş yapmayınız.
girmedim zaten siteye dün başladı olay
Mesaj otomatik birleştirildi:

nereden geldi site bilmiyorum

dosyaları 2 tane antivirüs ile tarattım sorun gözükmüyor reklam engelleyici kullanıyorum sıkıntı olurmu ?

EmreTRk

80+ Bronze
girmedim zaten siteye dün başladı olay

nereden geldi site bilmiyorum
Ozaman siz tam virüs taraması yapsanız iyi olur. Kaspersky ilede Malwarebytes ilede tam tarama yapın birbirlerinin bulamadığı virüsleri bulabiliyorlar bazen. Botnet için kullanılıyor olabilirsiniz belkide oyüzden geliyor uyarılar.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Ozaman siz tam virüs taraması yapsanız iyi olur. Kaspersky ilede Malwarebytes ilede tam tarama yapın birbirlerinin bulamadığı virüsleri bulabiliyorlar bazen. Botnet için kullanılıyor olabilirsiniz belkide oyüzden geliyor uyarılar.
emin misiniz ? çünkü reklam engelleyici ve 2 tane antivirüs kullanıyorum

EmreTRk

80+ Bronze
emin misiniz ? çünkü reklam engelleyici ve 2 tane antivirüs kullanıyorum
Eğer siteye siz kendiniz girmediniz veya girdiğiniz bir site buraya sizi yönlendirmedi ise başka bir açıklaması yok gibi. Bu uyarıyı internette dolanırken mi aldınız?

Bunun ile alakalı olmasa bile ben her hafta 1 defa sistemimi tam tarmaya sokarım sizede tavsiye ederim.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Eğer siteye siz kendiniz girmediniz veya girdiğiniz bir site buraya sizi yönlendirmedi ise başka bir açıklaması yok gibi. Bu uyarıyı internette dolanırken mi aldınız?

Bunun ile alakalı olmasa bile ben her hafta 1 defa sistemimi tam tarmaya sokarım sizede tavsiye ederim.
evet dün başladı arada geliyor

dün 11.3 te başlamış ve ben o zaman youtubede video izliyodum

yanlış alarm olabilir mi kaspersky virüs bulmadı

Son düzenleme:

EmreTRk

80+ Bronze
evet dün başladı arada geliyor

dün 11.3 te başlamış ve ben o zaman youtubede video izliyodum

yanlış alarm olabilir mi kaspersky virüs bulmadı
Bilemiyorum hocam bir şekilde ssl bulunmayan bir siteye yönlendirilmişsiniz. Ya virüs var bilgisayarda yada o sırada bağlandığğınız site sizi yönlendirmiş dediğim gibi. Youtube relamlarından yönlndirilmişsinizdir belki diyeceğim ama youtube de ssl siz siteden reklam almaz bence.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Bilemiyorum hocam bir şekilde ssl bulunmayan bir siteye yönlendirilmişsiniz. Ya virüs var bilgisayarda yada o sırada bağlandığğınız site sizi yönlendirmiş dediğim gibi. Youtube relamlarından yönlndirilmişsinizdir belki diyeceğim ama youtube de ssl siz siteden reklam almaz bence.
virüs yok eğer olsaydı kaspersky var derdi sonuçta kendi tespit etmiş

arkadaşlar nedir bilen var mı ?

Top Bottom