O zaman sıfır şart gibi. İşlemci pahalı değil zaten, 30 TL diyecektim ki. Onu da şehir dışından alamazsın. Sıfırı da yok. Sizin o taraflarda var mı diye bakabilirsin.Ailem izin vermez ve r7 240 2 inci el baktım adam 550 TL demiş yani yaşadığım yere lanet ediyorum :d
Bakayım bi eğer bulursam babama onu ekran kartınıda gt 710 alabilirim ve zaten gt 710 u buz gibi yapabilecek bi fan var sorun yok yani gt 710 2 gblık alıp buz gibi yapabilirim işlemciye bakayım e nazından hem gt 710 dan alacağım verimi arttırır diye düşünüyorumO zaman sıfır şart gibi. İşlemci pahalı değil zaten, 30 TL diyecektim ki. Onu da şehir dışından alamazsın. Sıfırı da yok. Sizin o taraflarda var mı diye bakabilirsin.
Sanırım dediğin işlemci kayseride yok 50 km civarı alana baktım ve sıfır sonuç hiç yok nerdeyseO zaman sıfır şart gibi. İşlemci pahalı değil zaten, 30 TL diyecektim ki. Onu da şehir dışından alamazsın. Sıfırı da yok. Sizin o taraflarda var mı diye bakabilirsin.
E7500'e de bakabilirsin.Sanırım dediğin işlemci kayseride yok 50 km civarı alana baktım ve sıfır sonuç hiç yok nerdeyse
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsunteşekkürler o işlemciyi buldum adamla konuşayım babamdan 40 TL alıp hem ekran kartını gt 710 2 gb sürümünü ve işlemciyi alabilirim teşekkürler
Bence alabiliyorsun R7 240 oyun oynamak istiyorsan işini görür 400 TL yı asacağını sanmıyorum ikinci eli daha ucuz olurAnakart
Asus p5kpl am-se
İşlemci
İntel dual core e5300 2.60 ghz stock fan
RAM
2 gb 800 mhz
PSU
Pro2000 (400 watt)
400 TL bütçem var ve ekran kartı almak istiyorum eski oyunları oynayacağım ona göre ekran kartı önerirseniz sevinirim 400 tlnin üstüne çıkamam ve vatandan alabilirim sadece ona göre önerirseniz sevinirim
Kayseride yaşıyorum 300 tl en ucuzu ve onuda alırsam elimde patlama riski var yani o yüzden 2 inci el almayı düşünmüyorumBence alabiliyorsun R7 240 oyun oynamak istiyorsan işini görür 400 TL yı asacağını sanmıyorum ikinci eli daha ucuz olur