Neler Yeni

EA APP'de BATTLEFİELD İNDİRSEM STEAM KULLANICILARIYLA OYNAYABİLİRMİYİM

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Arkadaşlar çok anlamıyorum bu platformlardan epic steam kullanıyorum ama ea app yeni gördüm forumda konusu açılmış bf 1 20 lira ben bunu alsam 20 liraya online oynayabilecem mi steam veya epicdekilerle bir araya mı düşüyorum yoksa sade ea app deki kullanıcılarla mı oynuyorum

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
single da oynanabiliyor demi bi skntısı yok yani. çok ucuz geldide o yüzden işkillendim :)
Fiyatlar çok iyi hiçbiri yoksa kaçırma al direkt bi daha göreceğimizi sanmam bu fiyatlardan alabilen hepsini alsın bence.

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlar çok iyi hiçbiri yoksa kaçırma al direkt bi daha göreceğimizi sanmam bu fiyatlardan alabilen hepsini alsın bence.
1 i aldım hocam genelde online daha iyi diye duymuştum ilk defa denicem 5 de iyi midir? parasında değilimde keyif vermeyecekse 1 daha iyiyse gerek yok diye dedim 5 de sarar mı

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
1 i aldım hocam genelde online daha iyi diye duymuştum ilk defa denicem 5 de iyi midir? parasında değilimde keyif vermeyecekse 1 daha iyiyse gerek yok diye dedim 5 de sarar mı
Hesapta 5 var ama hiç oynamadım biliyor musun Tek oynamadığım BF oyunudur o yüzden onun hakkında bişi diyemicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama 1 güzeldir hikaye olarakta online olarak da 4 ü çok severim yıllarca oynadım online bf2042 oynuyorum bi kaç aydır o da keyif veriyor

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU
Arkadaşlar 2025 Hazirana kadar Gamepass hesabım var. Sizce yine de alınmalı bu oyunlar?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Arkadaşlar 2025 Hazirana kadar Gamepass hesabım var. Sizce yine de alınmalı bu oyunlar?
al geç dışardan yemek yemeğe kalksan hepsini toplasan o fiyatı veriyorsun
gamepassden kalkma ihtimalide var bir gün

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Murat
iphone kullanırsam samsung kullananlarla konuşabilir miyim sorusu olmuş bu

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU
Şu ea play e giriş nereden bir türlü beceremedim. Rica etsem link atabilir misiniz?

Tolga1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tolga
EA ve ubisoft gibi kendi app sahip oyun firmalarının oyunlarını ister Steam ister Epicten al fark etmiyor onlarin programını da indirmek zorundasın ordan oraya bağlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom