EA FC 26 Hangi Platformdan Alınmalı?

Rexion

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar ben 2 senedir fifayı pcden oynuyordum. Bu sene ps5 alma imkânım oldu. O yüzden hangi platforma almalıyım oyunu daha tam karar veremedim. Ps5'e alsam dahi monitör ile oynayacağım. Sıkıntı da burda başlıyor. Ps5 max 60fps destekliyor. Pc'de de oyun her zaman stabil olmuyor ps5'deki gibi ama mesela şuan denediğimde 144 üstü rahat oynayabiliyorum (Monitörüm 144hz) Siz olsanız hangi platformdan alırdınız?

FIFA gibi oyunları konsoldan oynamak daha rahat. En azından bilgisayarda yaşanan menü, ara sahne FPS sorunlarını görmüyorsun. Oyun her yerde 30-60 FPS sabit olduğundan kaymak gibi akıyor. Genellikle de konsolda daha çok satıyor. Hz oranın da futbol oyunu ve gamepad ile oynanan bir oyunda avantajı yok.

FIFA gibi oyunları konsoldan oynamak daha rahat. En azından bilgisayarda yaşanan menü, ara sahne FPS sorunlarını görmüyorsun. Oyun her yerde 30-60 FPS sabit olduğundan kaymak gibi akıyor. Genellikle de konsolda daha çok satıyor. Hz oranın da futbol oyunu ve gamepad ile oynanan bir oyunda avantajı yok.
Hocam pcdeki 144hz, ps5deki 60hzden daha akıcı olduğu için konuyu açtım, tabii ki artık sene sonu olduğundan dolayı serverlar da boş. Onun da etkisi vardır mutlaka. Ondan dolayı bir kararsızlık hakim :D

Ama gamepad ile oynuyorsun işte FPS oyunu değil. Akıcılığı anlıyorum ama konsola da alışınca, konsolun 60 FPS FIFA gibi bir oyunda seni rahatsız etmez.

Ama ''telefon üzerinden(sadece telefon tarayıcısında ve EA uygulamasında geçerli) Ukrayna VPN ile uyguna FIFA alacağım'' o yüzden bilgisayar daha avantajlı dersen hak veririm de, direkt $70 alacaksan konsol çok daha mantıklı.

Arkadaşlar ben 2 senedir fifayı pcden oynuyordum. Bu sene ps5 alma imkânım oldu. O yüzden hangi platforma almalıyım oyunu daha tam karar veremedim. Ps5'e alsam dahi monitör ile oynayacağım. Sıkıntı da burda başlıyor. Ps5 max 60fps destekliyor. Pc'de de oyun her zaman stabil olmuyor ps5'deki gibi ama mesela şuan denediğimde 144 üstü rahat oynayabiliyorum (Monitörüm 144hz) Siz olsanız hangi platformdan alırdınız?
Ps5 dijital değilse al on numara olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri