nerede 600tl hocam %50 indirim nasıl oluyorNerede, Origin'de mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Steam'de 1200 ₺, %50 indirimde 600 ₺ oluyor.
https://store.steampowered.com/app/2195250/EA_SPORTS_FC_24/?l=turkish %30 indirimle 1200 tlNerede, Origin'de mi?
Bu arada Steam'de 1200 ₺, %50 indirimde 600 ₺ oluyor.
fifa 23 satılmıyor sanırım bulamadım. origin de önceki oyunlara sahipsen %30 indirim yapıyor.Fifa 23 ün yoksa alınabilir ben her 2 senede bir alıyorum fifa23 üm var şuan pc de normalde almıcaktım ps5 e geçtim eğer bu fiyatlara düşerse almayı düşünüyorum bende.
Bahsettiğin ultimate edition yalnız. Standart sürümü 1200 ₺. %50 indirime girerse 600 ₺ olur diyorum.https://store.steampowered.com/app/2195250/EA_SPORTS_FC_24/?l=turkish %30 indirimle 1200 TL
fifa 23 satılmıyor sanırım bulamadım. origin de önceki oyunlara sahipsen %30 indirim yapıyor.
ea appte 839 lira.Bahsettiğin ultimate edition yalnız. Standart sürümü 1200 ₺. %50 indirime girerse 600 ₺ olur diyorum.
839 liraya nereden alıyorsun?
ben daha fazla düşeceğini sanmıyorum. oyun küreselde 80 dolar. bize 20 dolara geliyor ? 20 kasımdan sonra zam yaparlar mı ?ea appte 839 lira.
400 daha verip ultimatede alınabilir + olarak Steam kütüphanesinde olacak.ea appte 839 lira.
ben daha fazla düşeceğini sanmıyorum. oyun küreselde 80 dolar. bize 20 dolara geliyor ? 20 kasımdan sonra zam yaparlar mı ?
oyunu oynamak için ea ya bağlıyorum zaten. oradan alırsam da bir sıkıntı olmaz benim için.400 daha verip ultimatede alınabilir + olarak Steam kütüphanesinde olacak.
fifa dışında başka oyun oynamayacağım için mantıksız geliyor.ben olsam ea play pro alırdım ki öyle yapmayı düşünüyorum 150tl aylık 999tl yıllık ve fifa 24 limitsiz oynayabiliyorsun ve 12 ay oynadıgını düşünsek 2025 çıkarken 2024 ün parası yeni çıkmış olur ve 2025 direkt devam edersin.
pronun farkı nedir ? düşününce mantıklı geldiben olsam ea play pro alırdım ki öyle yapmayı düşünüyorum 150tl aylık 999tl yıllık ve fifa 24 limitsiz oynayabiliyorsun ve 12 ay oynadıgını düşünsek 2025 çıkarken 2024 ün parası yeni çıkmış olur ve 2025 direkt devam edersin.
ben de steam üzerinden sahibim. fc24 satın al de alırken seçenek sunuyorHocam bence onun yerine 1 yıllık EA olay pro alın. Hem tüm EA oyunları var aşağı yukarı aynı fiyattalar. Her yıl fifa almaktan ziyadr EA play pro daha mantıklı bence. Tabi size kalmış FIFA dışında bir şey oynamayacaksanız sadece 24 almakta mantıklı olabilir. Bu arada bende de fifa22 var ama EA FC 24 yüzde 30 indirimle gözükmüyor bende. Sebebi oyuna Steam üzerinden sahip olmam mı?
ya mesela belki fifa yı 10 ay oynamak istemezsin bir iki kariyer yaparsın 2-3 aylık zevkin olur aylık plan alırsan 2-3 ay 150 tl den 450tl falan ödersin maks oynamak istediğinde tekrar yenilersin üyeliği bana böyle düşününce mantıklı geliyor çünkü ben çabuk sıkılıyorum fifa dan da 1-2 ay tatmin ederim kendimi sonra yenilemem.pronun farkı nedir ? düşününce mantıklı geldi
ben de steam üzerinden sahibim. fc24 satın al de alırken seçenek sunuyor